stoTapsi

A+ A A-
Run greeceΜε άλλον αέρα θα τρέξει την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 η πόλη των Ιωαννίνων που καλωσορίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.
Σε λίγες εβδομάδες η πόλη των Ιωαννίνων θα μετατραπεί σε ένα ποτάμι ανθρώπων που θα λάβει μέρος στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών του ΣΕΓΑΣ, με στόχο η επιτυχία της διοργάνωσης να είναι ακόμα μεγαλύτερη τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, αγκαλιάζοντας ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή αλλά και πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου ξεπερνώντας τις περσινές συμμετοχές.
Ταυτόχρονα, η WIND ως Μεγάλος Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, όπως κάθε φορά, συνδυάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά και την κοινωνική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. η WIND θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου, που βρίσκεται στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.
Για τους αγώνες και την κοινωνική προσφορά μίλησε και ο κ. Βασίλης Καλούδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND στα Ιωάννινα και Δημοτικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά τα Γιάννενα υποδέχονται και φιλοξενούν για 3η χρονιά το RUN GREECE. Τόσο ως εκπρόσωπος του χορηγού όσο και του Δήμου, θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μου να αγκαλιάσουν και φέτος τη σπουδαία αυτή προσπάθεια για την προώθηση και ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού που συνδυάζεται με μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία. Στον αγώνα της Κυριακής 10 Μαΐου, η WIND με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» θα ενισχύσει με τη συμμετοχή όλων μας στους αγώνες, το σπουδαίο έργο της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή».
Οι εγγραφές για το Run Greece Ιωαννίνων έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει και στο κατάστημα WIND της πόλης, οδός Δωδώνης 29,μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr