stoTapsi

A+ A A-
dodoni logo2Με κεντρικό σύνθημα «Ο αθλητισμός είναι γιορτή» η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου 2015 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΗΠ στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» ποδοσφαιρικούς αγώνες για παιδιά ηλικίας από 5 έως 9 ετών.
350 μικροί ποδοσφαιριστές από 38 ακαδημίες των Ιωαννίνων θα επιδείξουν το ταλέντο τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος «ΔΩΔΩΝΗ prejuniors-bambini 2015» που ξεκίνησε στις αρχές του Μαΐου.
Το διήμερο αυτό τα παιδιά θα χαρούν το ποδόσφαιρο και θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του πνεύματος του υγειούς αθλητισμού.
Σε όλους τους μικρούς αθλητές θα επιδοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, θα γευτούν το ολόφρεσκο σοκολατούχο γάλα της ΔΩΔΩΝΗ και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.
Με τη διοργάνωση αυτή η ΔΩΔΩΝΗ εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με την ΕΠΣΗΠ που αναμένεται να διευρυνθεί και σε άλλους τομείς όπως η ανάπτυξη παιδείας για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, τοanti-bullying, η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, και η ενίσχυση πνεύματος υγειούς αθλητισμού.
Η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει και στηρίζει την τοπική κοινωνία μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί και δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στους τομείς της παιδείας, του αθλητισμού, και του πολιτισμού.
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΕΠΣΗΠ η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια με την τοπική κοινωνία ανοίγοντας μια νέα σελίδα μέσω της στήριξης αθλητικών διοργανώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά.
Στηρίζουμε τον υγιή αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό και θέλουμε να δώσουμε γερές βάσειςστα παιδιά μας, γιατί σε αυτά ανήκει το μέλλον της πατρίδας μας.»
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr