stoTapsi

A+ A A-
Εντυπωσιακό...
Ένα καταπληκτικό τηλεοπτικό σποτ γύρισε το τμήμα Ξιφασκίας της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων προβάλλοντας το άθλημα και αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, το Κάστρο Ιωαννίνων.
Στο σποτ συμμετείχαν ορισμένοι από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου που αποδείχθηκαν και καλοί ηθοποιοί με την καθοδήγηση του φωτογράφου - κινηματογραφιστή Μενέλαου Συκουβέλη.
Το Τμήμα Ξιφασκίας της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, λειτουργεί από το 2011, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 240 τμ στην Ασωπίου 12, στο Άλσος Ιωαννίνων. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με πίστες ξιφασκίας και παρέχει τον εξοπλισμό στους αρχάριους για προπονήσεις τους πρώτους μήνες έως ότου το παιδί κατασταλάξει ότι του αρέσει και πάρει δικό του.
Υπεύθυνη προπονήτρια είμαι η Γεωργία Παναγιώτου, απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, με ειδικότητα στην ξιφασκία, πρωταθλήτρια στη Σπάθη γυναικών επί σειρά ετών στην Ελλάδα και με διακρίσεις στο εξωτερικό.
Στο σύλλογο λειτουργούν τμήματα Σπάθης και ξίφους μονομαχίας αγοριών και κοριτσιών, όπως επίσης τμήμα kid's fencing για παιδιά από 4-6 ετών, με ειδικό εξοπλισμό (πλαστικές μάσκες και σπαθιά από αφρολέξ). Ακόμη λειτουργεί και τμήμα ενηλίκων για φοιτητές ή άλλους που θέλουν να ξεκινήσουν ξιφασκία.
Για περισσότερες πληροφορίες www.fencing-academy και στο τηλ 6972775488 Γεωργία Παναγιώτου.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr