stoTapsi

A+ A A-
tasoulas«Η Προεδρία της ΝΔ είναι πολύ σοβαρό ζήτημα όχι μόνο για το Κόμμα μας αλλά και για τη χώρα. Η ΝΔ έχει ταυτιστεί με τη μοίρα της χώρας, έχει πρωτοστατήσει και έχει επηρεάσει θετικά στις μεγάλες εθνικές επιλογές, φέρει ευθύνη για την πορεία της χώρας, θετική και αρνητική. Προφανώς ένα ιστορικό Κόμμα είναι ιστορικό γιατί έχει και προοπτική. Και σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από προοπτική.
Μια ενωμένη, ανανεωμένη και πειστική ΝΔ μπορεί να προσφέρει στη χώρα την προοπτική που χρειάζεται. Ενωμένη την ΝΔ μπορεί να την κρατήσει ο κ.Μεϊμαράκης. Ξέρει καλά το Κόμμα και γι’ αυτό μπορεί να το αλλάξει. Δεν το εγκατέλειψε ποτέ, ανέλαβε την ευθύνη των εκλογών χωρίς να κάνει πίσω και τώρα μπορεί μέσα και έξω από τη Βουλή να εκφράσει τη φιλελεύθερη πρόταση που σύντομα μπορεί να γίνει και πάλι πλειοψηφική στην Ελλάδα.»
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας σε συνεντεύξεις που έδωσε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς REAL FM και Παραπολιτικά χθές και προχθές. Ο κ.Κ Τασούλας επίσης εξήγησε πως ο κύριος Τζιτζικώστας δεν μπορεί να γίνει Πρόεδρος της ΝΔ γιατί βάσει συνταγματικού κωλύματος δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019! «Δεν είναι δυνατόν», είπε ο κ. Τασούλας, «η ΝΔ να εκπροσωπείται μόνο τηλεοπτικώς. Χρειαζόμαστε Πρόεδρο μέσα στη Βουλή και στην κοινωνία για να κάνουμε και πάλι τη ΝΔ αξιοπρόσεκτη.»
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr