stoTapsi

A+ A A-
Xrisovergis-ΕλπιδοφόροςΤο μήνυμα του εθελοντισμού, της πίστης και της αλληλοβοήθειας μεταφέρει τόσο με το όνομά του, όσο και με το αθλητικό του εγχείρημα ο 27χρονος ποδηλάτης Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, διασχίζοντας με το ποδήλατο του όλη την Ευρώπη, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.
Τα Γιάννενα υποδέχτηκαν τον… Ελπιδοφόρο ποδηλάτη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με μια εκδήλωση που οργάνωσε η «Φλόγα», ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζοντας το σκοπό του ταξιδιού του.

Μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού
Με στόχο τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”, ο Έλπις, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου από το Λονδίνο με προορισμό την Αθήνα διανύοντας μία απόσταση 2.500 χιλιομέτρων και διασχίζοντας 8 χώρες.
Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης φτάνοντας στην Ιταλία έχει ολοκληρώσει τον οικονομικό του στόχο σε ποσοστό 70% περίπου, μέσα από την ποδηλατική του προσπάθεια με τον διακριτικό τίτλο Wheeling2help.
Τα χρήματα, που συγκεντρώνονται διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα Wheeling2help θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr