stoTapsi

A+ A A-
tasoulas«Η ώρα της αλήθειας για την Κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου ήρθε με τις αυξήσεις της φορολογίας σε αγρότες και επιχειρήσεις, με τον ΕΝΦΙΑ που δεν καταργήθηκε και βασίζεται στις «πλασματικές» όπως έλεγε ο κ. Τσίπρας αντικειμενικές αξίες του 2007, με τις μειώσεις στις συντάξεις και τις αυξήσεις λόγω ΦΠΑ του κόστους ζωής. Με το δημοψήφισμα και με τις εκλογές ο κ. Τσίπρας μετέθετε συνεχώς τα προβλήματα προς τα πίσω, τώρα όμως ήρθε η ώρα όχι των λόγων αλλά των πράξεων και των συνεπειών της καταστροφικής διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη-Τσίπρα.

Η ΝΔ θα εξακολουθήσει υπεύθυνα και με ειλικρίνεια να ασκεί τα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα στη Βουλή, εκεί όπου την έταξε η ψήφος του Ελληνικού λαού.

Θα προτείνουμε λύσεις, θα ζητήσουμε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων, θα στηρίξουμε κάθε απόφαση της Κυβέρνησης που θα συμβάλει στην ελάφρυνση του φορολογικού φορτίου του λαού, σύμφωνα και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ίδιου του κ. Τσίπρα. Αν ωστόσο όλα τα περί κοινωνικού προσώπου των νέων μέτρων και τα περί ισοδυνάμων δεν επαληθευτούν, τότε το βάρος της ευθύνης για την ψήφιση τους το έχει αποκλειστικά η Κυβερνητική πλειοψηφία των 155 Βουλευτών».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του χθες το πρωί στην πολιτική εκπομπή ΕΡΤ-Ενημέρωση ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ.Κ Τασούλας

Ο κ. Κ. Τασούλας εξάλλου την Κυριακή παρέστη εκ μέρους της ΝΔ στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που οργάνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 ετών από το θάνατο του Στρατάρχου Παπάγου.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr