stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
proti fora aristeraΑφού ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας δεν παίρνει δημόσια θέση για όσα περί ΜΗ γενοκτονίας των Ποντίων είπε ο υπουργός κ. Φίλης, ερμηνεύεται ότι έχει την ίδια άποψη με εκείνον. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η Αριστερά παθαίνει αλλεργία με οτιδήποτε έχει σχέση με το Έθνος, τους αγώνες και τις θυσίες για την Πατρίδα!
Την καταλαμβάνει υστερία αν ακούει για ιδιωτική πρωτοβουλία και πλούτο-πάμπλουτοι όμως οι ίδιοι και οδηγούν σε μαζική εξαθλίωση τους πολίτες.
Κάτι παθαίνουν με τα της θρησκείας, της Εκκλησίας και δεν διστάζει να ταυτίζεται με δεδηλωμένους εχθρούς της Ελλάδας. Αμφισβητούν το '21, δεν ήθελαν την αντίσταση στην εισβολή των Γερμανοιταλοαλβανοβούλγαρων, δεν ήθελαν να ακούσουν για Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, δεν ήθελαν σύγκρουση με την Τουρκία για την Κύπρο και το 1974. Δεν ήθελαν την Ελλάδα ανεξάρτητο Έθνος, αλλά ένταξή της στο Σοβιετικό μπλοκ και μάλιστα με τον ένοπλο αγώνα που διέλυσε τη χώρα.
Αυτά και πολλά ακόμη είναι πικρές αλήθειες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ δια... ροπάλου να αναφέρονται. Πατριώτες είναι οι Αριστεροί, οι κομμουνιστές και όλοι οι άλλοι που δεν είναι συνοδοιπόροι τους, είναι προδότες, φασίστες που πρέπει να εξαφανιστούν ή να σιωπήσουν και υποκλιθούν στο μεγαλείο των ιδεών και πράξεών τους. Υμνούν ακόμη τον Στάλιν και επειδή οι εποχές δεν επιτρέπουν τις εκκαθαρίσεις, εφαρμόζουν μια ιδιότυπη κόκκινη τρομοκρατία, ιδεολογική κατ' αρχάς για να ακολουθήσει μετά για τους απείθαρχους η πανάρχαια μέθοδος της ράβδου.
Αυτά όλα συνθέτουν την εικόνα του φασισμού - και μη μας πουν ότι ο κόκκινος είναι καλύτερος του μαύρου, διότι ο φασισμός είναι φασισμός. Ταύτα και εδώ είμαστε για περισσότερα.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr