stoTapsi

A+ A A-
trapeza ipirou logoi 93Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου για την κάλυψη των κεφαλαιακών αναγκών της Τράπεζας Ηπείρου και με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιείται εκδήλωση στα Ιωάννινα το Σάββατο 5Δεκέμβριου 2015 στις 18:00, στην Αίθουσα «Πανδώρα» του ξενοδοχείου Du Lαc. Στόχος της εκδήλωσης, με την οποία και περατώνεται ο κύκλος της ενημέρωσης σε όλη την Ήπειρο, η αύξηση της συμμετοχής του επενδυτικού κοινού των Ιωαννίνων στη διαδικασία προκειμένου Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.
Περισσότερο από ποτέ, αποτελεί υποχρέωση όλων των Ηπειρωτών να συνδράμουμε τη διαδικασία κάλυψης των κεφαλαιακών αναγκών ώστε η Τράπεζα να εξακολουθήσει να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς για την περιοχή μας.
Ο συνεταιρισμός, πιο επίκαιρος από ποτέ, κρίνεται ως αναγκαία ενέργεια, προκείμενου οι στόχοι της Τράπεζας που αφορούν όλους μας, να επιτευχθούν.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr