stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Mitsotakis-MeimarakisΕίναι από τα απίθανα που συμβαίνουν στη χώρα να μας. Ο Μειμαράκης είπε ότι ως αρχηγός της αντιπολίτευσης θα επιδιώξει συνεργασία με την κυβέρνηση! Ο Τσίπρας δήλωσε ότι τον προτιμά ως πρόεδρο της ΝΔ όπως και ο Λεβέντης, για να διερωτάται κάθε εχέφρων πολίτης τι είδους διαπλοκή είναι τούτη και σόι παιχνίδια ετοιμάζονται ερήμην όλων ημών.
Υπάρχει όμως και τούτο: ο Μειμαράκης ήταν το χαϊδεμένο παιδί του Μητσοτάκη και της Ντόρας. Τον έκαναν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, μετά υφυπουργό Αθλητισμού και στη συνέχεια πάντοτε προστατευόμενός τους. Τώρα στρέφεται εναντίον τους λέγοντας κιόλας πως δεν είναι από πολιτικό τζάκι, στοχεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όμως ο πατέρας του ήταν βουλευτής Ηρακλείου, όπως μετά και ο θείος του.
Εκτίμηση ψύχραιμων παρατηρητών πάντως είναι ότι αν θέλει η ΝΔ να έχει προοπτική και Ελλάδα να γυρίσει στα αλήθεια σελίδα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρελθόν, αυτό θα το επιτύχει με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύγχρονος πολιτικός, αποφασιστικός, με σχεδιασμό, ώριμα νέος 47-48 ετών με γνώσεις και παιδεία, έμπειρος, μπορεί να κάνει την ανατροπή σε σύγκριση με τον Μειμαράκη, έναν πολιτικό παλιάς κοπής που βολεύει τον Τσίπρα.
Τέλος σε ο,τι αφορά τον πατέρα Μητσοτάκη, αν δεν ανατρέπονταν το 1993, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική. Όμως η διαπλοκή, τα συμφέροντα ντόπια και ξένα δεν το ήθελαν και να που φτάσαμε.
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της εκφυλισμένης ΠασοκοΑριστεράς και των ξεσαλωμένων συνδικάτων.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr