stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
prosfigesΕτοιμάζεται ο Δήμος Ιωαννιτών για την δημιουργία hot spot, όπως παραδέχθηκαν ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος κ Παντελής Κολόκας.
Το θέμα που αποκαλύψαμε πρώτοι την περασμένη Δευτέρα και επαναλάβαμε με περισσότερες πληροφορίες την επόμενη ημέρα,έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ Νίκος Γκόντας,για πάρει την απάντηση που προαναφέραμε!
Υπάρχει όμως κάτι πολύ πιο σοβαρό. Όπως είπε ο δήμαρχος, ο Δήμος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετέχει σε μια κοινή πρωτοβουλία πόλεων, που προετοιμάζονται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο!
Δηλαδή, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών, συμμετέχει σε ένα δίκτυο πόλεων για την "φιλοξενία" λαθρομεταναστών, άγνωστο με ποιες προϋποθέσεις!
Η αγνόηση της κοινωνίας δεδομένη και βροντερή και είναι απορίας άξιον που δεν αντέδρασε η αντιπολίτευση που δεν είχε ενημερωθεί και όλοι μαζί να αποφασίσουν για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεδομένης της ιδιαιτερότητας της περιοχής και των τόσων προβλημάτων που αντιμετωπίζει!
Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ υπάρχουν ανήμποροι και άστεγοι συμπολίτες, για τους οποίους ουδείς ενδιαφέρεται στον βαθμό που πρέπει, ενώ φαίνεται ότι δεν λαμβάνονται υπ' όψη τα επακόλουθα και συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr