stoTapsi

A+ A A-
anexartitidimotikiprotoporiaΤην απογοήτευσή τους από την στάση της δημοτικής αρχής εξέφρασαν οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου το απόγευμα στα γραφεία της ΠΕΔ με την πρωτοβουλία της δημοτικής ομάδας της παράταξης.
Στόχος της συγκέντρωσης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και στις τοπικές κοινότητες, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων γύρο από ζητήματα  οργάνωσης για την καλύτερη αντιμετώπισή τους. Ούτε μια παρέμβαση ούτε ένα έργο δεν έχει γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια στις περιοχές τους, κατήγγειλαν με ένα στόμα όλοι οι παρευρισκόμενοι και χαρακτήρισαν εμπαιγμό το τεχνικό πρόγραμμα, αφού δεν είναι τίποτα άλλο από μια απλή φωτοτυπία των προηγούμενων ετών από το 2011 μέχρι σήμερα.
Τα προβλήματα σε ύδρευση, φωτισμό, δρόμους, πλημύρες, καθαριότητα, σχέδιο πόλης, ρυθμιστικό  και γενικά σε έργα υποδομής, είναι όσα καταγγέλθηκαν από τους συμβούλους τον τοπικών συμβουλίων, που ενώ  πολλές φορές έχουν ενοχλήσει την δημοτική αρχή για λύσεις, εν τούτοις η αδιαφορία και η αδυναμία αντιμετώπισής τους είναι το αποτέλεσμα. Υπάρχει έλλειψη κάθε σχεδιασμού από τον δήμο και σήμερα όλα τα διαμερίσματα βιώνουν την πλήρη εγκατάλειψη χωρίς να υπάρχει η ελάχιστη ικανοποίηση έστω και ενός αιτήματος.
"Είμαστε παιδία ενός κατώτερου Θεού" είπε χαρακτηριστικά σύμβουλος τοπικού συμβουλίου του λεκανοπεδίου, ενώ τονίστηκε η έλλειψη κάθε επικοινωνίας της δημοτικής αρχής με τους δημότες.
"Δυστυχώς ο δήμος μας έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο τα τελευταία πέντε χρόνια κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για ένα δήμο σαν τον δικό μας. Ούτε τα έργα που είχε προετοιμάσει  η δική μας δημοτική αρχή κατάφεραν να ολοκληρώσουν η σημερινή και η προηγούμενη  δημοτική αρχή, που ήταν πλούσιες σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια αλλά πολύ φτωχές σε υλοποίηση έργων. Είναι υποχρέωσή της παράταξής μας να βάλει ένα φραγμό σε  στην ακατάσχετη υποσχεσιολογία και να οδηγήσει τον δήμο  στην αναδημιουργία του και να τον βγάλει από το τέλμα που έχει καθηλωθεί τα τελευταία χρόνια". Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκος Γκόντας.
Στην ίδια συγκέντρωση αποφασίστηκε η επίσκεψη των δημοτικών συμβούλων σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του δήμου στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr