stoTapsi

A+ A A-
mpezasΕπιτέλους! Μετά από πολλά δικά μας αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας και πρώην υφυπουργός κ Αντώνης Μπέζας, θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.
Με τα ρεπορτάζ ασχολήθηκαν οι Εισαγγελείς Αρείου Πάγου, Καταπολέμησης της Διαφθοράς και Εφετών Ιωαννίνων, που με παραγγελία τους διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση.
Ο Κώστας Καλτσής έκανε την πρώτη του κατάθεση στην Αστυνομία, όπου είχε σταλεί ο φάκελος και τώρα εκλήθη από τον Πταισματοδίκη να παράσχει κάποιες διευκρινίσεις που ζήτησε η Εισαγγελική Αρχή.
Αυτές θα δοθούν την Δευτέρα με έγγραφο υπόμνημα και από εκεί και πέρα λογικά πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του κ. Μπέζα για παράβαση καθήκοντος, ζημία του δημοσίου, απιστία, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.
Οι υποθέσεις που διερευνώνται αφορούν παράταση της άρσης κατάσχεσης τραπεζικών καταθέσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER (του Κουρή), η αυτοκτονία ενός εφοριακού για την ίδια υπόθεση, η άρση κατάσχεσης οικοπέδου και βίλας του ζεύγους Ντέμη Νικολαίδη-Βανδή, φοροδιαφυγή εκατομμυρίων του ομίλου Γουλανδρή.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr