stoTapsi

Αγώνες πόλης 5χλμ., 10χλμ. και Παιδιών για όλους
Run greece 2016Η πόλη των Ιωαννίνων ετοιμάζεται για 4η χρονιά να υποδεχθεί την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννίνων και την υποστήριξη της WIND.
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 τα Ιωάννινα θα φιλοξενήσουν ξανά τους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών με στόχο φέτος να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας, ακόμη περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή και να ξεπεράσουν τις περσινές συμμετοχές.
Κάτοικοι της πόλης αλλά και επισκέπτες, αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκκινήσεις των 5χλμ και 10 χλμ. αλλά και στον αγώνα Παίδων, όχι μόνο για να αθληθούν και να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός, αλλά ταυτόχρονα να στηρίξουν και την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.
Τις λεπτομέρειες για τη στήριξη του αγώνα και την πρωτοβουλία της κοινωνικής προσφοράς έδωσε ο εκπρόσωπος της WIND κ. Βασίλης Καλούδης, ο οποίος ανέφερε: «Συμμετέχουμε στη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης μας με αμείωτο ενθουσιασμό για 4η χρονιά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε εδώ όπως πάντα για καλό σκοπό, για να συνδέσουμε τον αγώνα με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη. Φέτος στηρίζουμε την ΦΛΟΓΑ έναν αξιόλογο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Παράλληλα, προσφέρουμε στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το σύγχρονο δίκτυο μας, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες. Επίσης, μέχρι το τέλος Μαΐου, τα καταστήματα WIND, συμμετέχουν στο «αγωνιστικό κλίμα» με προσφορές σε πολύ χαμηλές τιμές για 4G smartphone, Tablet και συνδέσεις Κινητής, Σταθερής και Internet. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, ευχόμαστε καλή δύναμη στους διοργανωτές, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους εθελοντές και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».
Από την πλευρά της, η κ. Ευανθία Καρρά, εκπρόσωπος του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ , δήλωσε: «Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Το έργο μας στηρίζεται αποκλειστικά στα εθελοντικά μέλη και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες με διάθεση προσφοράς. Ευχαριστούμε την WIND για την ουσιαστική υποστήριξη στον Οργανισμό μας και για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που κινητοποιεί και ενεργοποιεί τους πολίτες».

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές για το Run Greece Ιωάννινα έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν στα Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ιωαννίνων καθώς και στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version