stoTapsi

A+ A A-
Run greece 2016 photoΧιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν την Πλατεία Πύρρου από νωρίς το πρωί της Κυριακής σηματοδοτώντας μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων πόλης Run Greece στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Γιάννενα.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη αθλητική διοργάνωση Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων και την υποστήριξη της WIND κατόρθωσε να βγάλει στους γραφικούς δρόμους των ιστορικών Ιωαννίνων μεγάλους αλλά και παιδιά, έμπειρους αθλητές, αλλά και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας. Χάριν αυτής της μαζικής συμμετοχής η WIND πρόσφερε σημαντική οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ (παράρτημα Ιωαννίνων).
Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε για την ΦΛΟΓΑ Ιωαννίνων παρέδωσαν οι εκπρόσωποι της WIND, κ. Βασίλης Καλούδης και Αλέξης Μπούκας, οι οποίοι δήλωσαν αμέσως μετά: «Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς στην WIND να στηρίζουμε μια διοργάνωση που προωθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και έχει τη δύναμη να βγάζει τον κόσμο στο δρόμο για καλό σκοπό: για να αθληθεί, για να ζήσει μια ωραία εμπειρία στην πόλη του, για να γνωριστεί με τους συμπολίτες του και να πάρει μέρος σε μια γιορτή. Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα, αγκάλιασαν αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση και ενίσχυσαν με την συμμετοχή τους στην στήριξη του συλλόγου ‘’ΦΛΟΓΑ’’».
Με την σειρά της κ. Ευανθία Καρρά, εκπρόσωπος του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ Ιωαννίνων, ανέφερε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου στη WIND για την τιμή που μας έκανε να ενισχύσει φέτος οικονομικά το σύλλογο μας και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έτρεξαν σήμερα για μας».
Τους δρομείς υποδέχθηκαν δεκάδες κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες των Ιωαννίνων που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr