stoTapsi

A+ A A-
PANEPISTIMIAKO IOANNINONΜια καταγγελία - καταπέλτη έφτασε στο μαιλ μας και αφορά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η καταγγελία είναι επώνυμη, προέρχεται από την κ. Νανά Ζαφειροπούλου, είναι σοβαρή και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η παρέμβαση.
"Πριν από δέκα ημέρες, ένα σοβαρό θέμα υγείας με ανάγκασε να μεταβώ ξανά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων... Και λέω με ανάγκασε, διότι στο παρελθόν, έχω κάνει αρκετές καταγγελίες τόσο στη Διοίκηση, όσο και σε κάποιους "ντυμένους" γιατρούς, που φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τον όρκο που έδωσαν μα και το αυτονόητο... να είναι κανείς Άνθρωπος! Επικοινώνησα ξανά με πολλούς φορείς που σχετίζονται τόσο με την υγεία, όσο και με την πολιτική ηγεσία (αν υπάρχει...). Είχα συνάντηση και με τον Διοικητή... να μην σας κουράζω... αποτέλεσμα... ΜΗΔΕΝ! Κι αυτό, διότι υπάρχει αδράνεια, αδιαφορία και τάση χρηματισμού! Μίλησα με πολλούς ασθενείς και συνοδούς... όλοι έλεγαν την ίδια κουβέντα... "Αν δεν δώσεις κάτι και αν δεν έχεις γνωστούς εδώ... χάθηκες"! Ρωτώ... προς τι αυτή η απάνθρωπη συγκάλυψη;
Μόνο ο κος Τασούλας προς τιμήν του κατέθεσε στη Βουλή, μία κατάσταση με σωρεία προβλημάτων που πλήττουν το συγκεκριμένο Γκέτο. Φυσικά, θα πρέπει να αναφέρω πως υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις, που δυστυχώς χάνονται μέσα στη ζούγκλα... Θα συνεχίσω... θα προσπαθήσω να ακουστώ παντού... και αν υπάρχουν νόμοι και όχι κυκλώματα... ας πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.... προσωπικά έκανα την αρχή, στέλνοντας στον εισαγγελέα πρώην πια διευθυντή Ε.Σ.Υ. Παθολογικής... αγωνιστείτε για το δίκιο σας! Θυμίζω... μιλάμε για την Υγεία!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την κατανόησή σας."
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr