stoTapsi

logo iwanninaΗ Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων καταδικάζει τους βανδαλισμούς καταστημάτων στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.
Επισημαίνουμε πως:
1. Η αντίθετη άποψη, η όποια διαφωνία, είναι θεμιτή και σεβαστή όταν εκφράζεται με το διάλογο. Όταν προσπαθεί να επιβληθεί με «ολοκληρωτικές» και καταστροφικές λογικές, είναι απολύτως καταδικαστέα.
2. Όταν με τόση ευκολία γνωστοί- άγνωστοι δρουν βανδαλίζοντας το κέντρο της πόλης, η πολιτεία δείχνε ι «ανοχύρωτη». Τέτοιες ενέργειες δεν αποτελούν μόνο υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά προσβολή στην πόλη και στην πολιτεία, η οποία έχει όργανα και μηχανισμούς με αποστολή την προστασία της ασφάλειας και του κύρους της.
Ο Δήμος Ιωαννιτών από την πλευρά του, επιδιώκει με τις παρεμβάσεις του και τη δράση του, να αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο της πόλης και να στηρίξει τους επαγγελματίες, την τοπική οικονομία και την κοινωνία, σε εποχές πολύ δύσκολες.
Υπάρχουν όργανα που πρέπει να εγγυηθούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, απέναντι σε εκδικητικές λογικές ορισμένων, οι οποίες στρέφονται στην ουσία εναντίων της ίδιας της κοινωνίας.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version