stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
oyst-katharmataΝα κάνουμε για άλλη μια φορά τούτη την εξήγηση. Από αυτές που λένε ότι κάνουν τους καλούς φίλους. Εμείς δεν παίζουμε, δεν χαϊδεύουμε, δεν υποκλινόμαστε. Δεν πρόκειται να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Δεν ήταν ποτέ στα "πλάνα" μας.
Κάνουμε δημοσιογραφία. Αυτό ενοχλεί (εκτός από τους μικρονοϊκούς όλων των κομματικών αποχρώσεων) και έναν ετερόκλητο εσμό συνασπισμένων συμφερόντων. Μας στοχοποίησαν, λέει. Τυχοδιώκτες του κερατά, ευυπόληπτα καθάρματα, αδηφάγοι γύπες. Μια συμμορία όλοι τους που έμαθαν να διαφεντεύουν τον τόπο. Να τον λεηλατούν, να καταληστεύουν τους πολλούς αλλά βρήκαν τον τρόπο να περιφέρονται κορδακιζόμενοι ως σωτήρες.
Θλιβερά απομεινάρια μιας άλλης εποχής, επιμένουν να κραυγάζουν ότι αδικούνται από μια ..."extreme" δημοσιογραφία. Την δική μας εννοούν. Και καλά κάνουν! Έχουν την άποψη οι τενεκέδες ότι δεν φταίνε αυτοί που διαπράττουν σκάνδαλα αλλά εμείς που τα αποκαλύπτουμε. Θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε με ντοκουμέντα τις βρωμιές τους και να τους σφυροκοπούμε ανελέητα. Ο,τι νομίζουν ας κάνουν. Με μας δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουν εύκολα παρά μόνο με την φυσική μας εξόντωση.Αλλά ούτε γι' αυτό δεν έχουνε τα κότσια οι γελοίοι.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr