stoTapsi

A+ A A-
Tziallas ThanasisΎστερα από δημοσιεύματα της εφημερίδας "Ηπειρωτικός Αγών" για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" και πως δημιουργήθηκε, ο επί σειρά ετών διευθυντής της κ. Θανάσης Τζιάλλας σε επιστολή του στην εφημερίδα (που δεν δημοσιεύτηκε) βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
"Κυρία Τζάλλα
Σχετικά με το σχόλιό σας στη στήλη τσιμπίδα της Εφημερίδας σας (Ηπειρωτικός Αγών), φύλλο 24010/9-2-2017, για τη Βιομηχανία Γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ, αλλά και τη φωτογραφία της δεύτερης σελίδας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας την οποία ηθελημένα ή αθέλητα κακοποιείτε:
1. Στη φωτογραφία που δημοσιεύσατε ο Θανάσης Τζιάλλας δεν ήταν ένας από τους διοικητικούς υπαλλήλους αλλά ήταν ο Διευθυντής της ΔΩΔΩΝΗΣ.
2. Ο κ. Αλέξης Παππάς ήταν Τεχνικός Διευθυντής από το 1967 μέχρι τον Ιούλιο του 1968 (δηλαδή ενάμιση χρόνο) και πράγματι πρόσφερε τα μέγιστα στον τομέα της παραγωγής για όσο χρόνο εργάστηκε στη ΔΩΔΩΝΗ.
Κατά συνέπεια στην Ιστορία των πενήντα ετών της ΔΩΔΩΝΗΣ, που από το 1974 μέχρι το 1977 επεκτάθηκε και από σύγχρονο μπατζιαρό έγινε σύγχρονη Βιομηχανία Γάλακτος με αποτέλεσμα να κατακτήσει με τα προϊόντα της την παγκόσμια αγορά, εργάστηκαν και πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες και άλλα στελέχη.
Σας υπενθυμίζω όμως ότι ορισμένα από τα στελέχη αυτά, πολεμήθηκαν με πρωτόγνωρη εμπάθεια από την τότε έντονα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ σας, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα της επιχείρησης αλλά και των κτηνοτρόφων της Ηπείρου.

Με εκτίμηση
Θανάσης Τζιάλλας"
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr