stoTapsi

A+ A A-
anexartitidimotikiprotoporia"Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση η αντιμετώπιση των ΑΜΕΑ στην πόλη μας για να έχουν την πολυτέλεια της αντιπαλότητας αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Δυστυχώς και σε μια τέτοια ευαίσθητη, υπόθεση όπως είναι η δημιουργία κοινωνικών υποδομών, οι αρμόδιοι, από την πλευρά του ΟΚΠΑΠΑ ο Πρόεδρος κ. Φ. Τσουμάνης και από την άλλη ο Αντιδήμαρχος Θ. Μανταλόβας, λειτουργούν εντελώς ανταγωνιστικά και ιδιαίτερα χωρίς να τους απασχολεί η λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα, όπως είναι η δημιουργία υποδομών για την αποκατάσταση ΑΜΕΑ, αλλά η δική τους προσωπική προβολή για ανεξήγητους λόγους.
Επικρατεί μια νέα "ΒΑΒΕΛ" στο εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής, με αποτέλεσμα όποια προσπάθεια γίνεται προς την ορθή κατεύθυνση, να τορπιλίζεται από τα ίδια τα στελέχη της, με το Δήμαρχο να γίνεται ένας απλός θεατής, χωρίς να μπορεί ή να επιθυμεί να παρεμβαίνει, ώστε να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και απασχολούν τους πολίτες και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι ομάδες των ΑΜΕΑ.
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πλήρως στην προκειμένη περίπτωση η λαϊκή ρήση «όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια».
Ας συνέλθουν εκεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και ας εργασθούν προς όφελος των πολιτών, οι οποίοι δεν ανέχονται πλέον την επταετή παντελή αδιαφορία τους!
Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππα Τσουμάνη "περί ασυνεννοησίας του ιδίου με την Δημοτική Αρχή και κυρίως για όσους προγραμματίζουν για αυτόν χωρίς αυτόν" δείχνει ένα δείγμα του μεγέθους της διάστασης που υπάρχει μεταξύ των του Δημοτικών Συμβούλων της ίδιας Δημοτικής Αρχής, επιβεβαιώνοντας πλήρως την ανυπαρξία στόχων και προγραμμάτων για την πόλη μας.
Ο διαγκωνισμός μεταξύ των δημοτικών συμβούλων αυτής της δημοτικής αρχής, κρατά δεμένη τη πόλη στο άρμα της ανυποληψίας και της οπισθοδρόμησης αφού τα τελευταία επτά χρόνια ούτε ένα μεγάλο έργο δεν είδαν οι συμπολίτες μας."
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr