stoTapsi

Pindos Submit 2017Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ''Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ'' και Αντιπρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε Ανδρέας Δημητρίου συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στο ''2 ο Thessaloniki Summit 2017'' με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Β.Ε. Σαββάκης Αθανάσιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Λαζαρίδης Σωκράτης, ο Πρόεδρος της Alumil Μυλωνάς Γεώργιος και ο Πρόεδρος της ΖΑΝΑΕ Πέντζος Νικόλαος.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΠΙΝΔΟΣ, ανέπτυξε το θέμα της θεσμοθέτησης ενός προγράμματος επενδύσεων διασύνδεσης του πρωτογενούς με τον δευτερογενή τομέα της παραγωγής στην Ήπειρο και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ν.Δ. τον ρώτησε αν τέτοια προγράμματα θα είναι ψηλά στην κυβερνητική πρόταση της Ν.Δ. Επίσης έθεσε το θέμα που αφορά τον συμψηφισμό του μη πληρωθέντος Φ.Π.Α. προς τις επιχειρήσεις από τον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ και αφορά αρκετές επιχειρήσεις της Ηπείρου.
Για το θέμα αυτό υπήρχε δέσμευση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη στη Βουλή των Ελλήνων , ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ προς τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ , θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης , ανταποκρίθηκε θετικά στις παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version