stoTapsi

Mpegas βασιλόπιτα 2018Την βασιλόπιτα του 2018 έκοψε η Αυτοδιοικητική παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» την Κυριακή το μεσημέρι, με τον επικεφαλής της και Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, να οριοθετεί τους στόχους της νέας χρονιάς στον χαιρετισμό του προς τα μέλη της παράταξης.
«Μέσα στο 2018 θα ξεκινήσουμε μια πορεία προς την κοινωνία με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε ήδη κάνει και υλοποιούμε, για να αφουγκραστούμε ακόμα καλύτερα τις αγωνίες, τα προβλήματα, ακόμα και τις προτάσεις όλων των δημοτών μας», είπε ο Δήμαρχος.
Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για «καλή χρονιά» ο κ. Μπέγκας θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως «στη διαδρομή μας μέχρι και σήμερα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που συναντήσαμε ήταν και παραμένουν μεγάλα. Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι η προσήλωσή μας στο στόχο που θέσαμε όλοι μαζί όταν ξεκινούσαμε να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας είναι αυτή που μας κάνει σήμερα να δηλώνουμε ικανοποιημένοι».
Στην εκδήλωση έδωσαν μαζικά το παρών τα μέλη της «Ενότητας Πολιτών» και της συνεργαζόμενης παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» - με τον επικεφαλής της Παντελή Κολόκα να απευθύνει χαιρετισμό, σύσσωμη η σημερινή Δημοτική Ομάδα καθώς και οι δύο πρώην Δήμαρχοι, Αλέκος Σόφης και Λευτέρης Γκλίναβος οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version