stoTapsi

A+ A A-
Πάνω από 1,2 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες
Dodoni με Μητροπολίτη 2018Περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων και πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ έχει διαθέσει τα τελευταία πέντε χρόνια η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που λαμβάνει καθημερινά από την τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, βρέθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκε με κ.κ. Μάξιμο, με στόχο την περαιτέρω στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Στη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μία ανασκόπηση του έργου που έχουν υλοποιήσει για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της περιοχής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συμβολή της ΔΩΔΩΝΗ προς τη Μητρόπολη Ιωαννίνων και στην σύμπραξή τους στη σημαντική πρωτοβουλία για τη δημιουργία πάρκου ανακύκλωσης στα Ιωάννινα.

Με στόχο την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών για τις ευάλωτες ομάδες της Ηπείρου, η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει διαχρονικά τη Μητρόπολη, αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από το Σεβασμιότατο και τη Μητρόπολη, στην ποιμαντική, αλλά και την φιλανθρωπική, κοινωνική και παιδαγωγική δράση του, προσφέροντας καθημερινά προϊόντα της σε όλες τις τοπικές ενορίες που έχουν συσσίτια, στο Γηροκομείο της Μητρόπολης και σε άπορες οικογένειες. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει σε μόνιμη βάση εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τα παιδιά και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού της Μητρόπολης και της Αρχιεπισκοπής, συμβάλλοντας στην υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε: «Στη ΔΩΔΩΝΗ πήραμε την πρωτοβουλία να ενισχύσουμε το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων και του Σεβασμιοτάτου κ.κ. Μαξίμου από την πρώτη στιγμή, έχοντας αντιληφθεί πλήρως την αγωνία και τις προσπάθειές του να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Το έργο του όμως είναι πολύπλευρο και πολύπλευρη είναι η στήριξή μας σε αυτό, καθώς για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ, η κοινωνική αλληλεγγύη και υπευθυνότητα είναι έννοιες που κάνουμε πράξη διαχρονικά, μετουσιώνοντας τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, τη Γεύση του Καλού, σε προσφορά. Με κύριο όχημα το ήθος που διέπει όλους εμάς στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε πρωτοβουλίες και δράσεις τοπικών φορέων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.»

«Είμαστε ευγνώμονες που η ΔΩΔΩΝΗ μας, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Μητρόπολη Ιωαννίνων μας στηρίζει έμπρακτα στην προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά κυρίως για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πολύτιμο συμπαραστάτη και βοηθό έχουμε την εταιρία και σε μια σειρά δράσεων που έχουμε ξεκινήσει κυρίως όμως πολύ σημαντική είναι η βοήθειά της ως μεγάλος χορηγός στο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ανακύκλωσης που θα ξεκινήσει άμεσα στα Ιωάννινα. Ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά και φυσικά τη σημερινή επίσκεψη του κ. Παναγιωτάκη τον όποιο πλέον θεωρώ και προσωπικό μου φίλο» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μάξιμος.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr