stoTapsi

DiepistimonikoΣημαντική πρωτοβουλία εκδηλώσεων από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, το οποίο πραγματοποιεί στα Ιωάννινα, το τριήμερο 11-13 Μαΐου, εκπαιδεύσεις που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, σε ειδικούς παιδαγωγούς, σε λογοθεραπευτές αλλά και σε γονείς.
 Οι εκπαιδεύσεις, με εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες, αρχίζουν την Παρασκευή 11 Μαΐου με το σεμινάριο για την Αντιμετώπιση των Δυσκολιών στα Μαθηματικά και εισηγητή τον Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη.  Το Σάββατο, η ψυχολόγος κα. Φωτεινή Μιδούχα θα εισηγηθεί το σεμινάριο για τον Αυτισμό και τη Διαχείριση Συμπεριφορών, ενώ η  Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας Δρ. Ελένη Λιβανίου θα συνεχίσει με το σεμινάριο με θέμα τη Δυσλεξία. Ο κύκλος των εκπαιδεύσεων κλείνει την Κυριακή με τη διεξαγωγή σεμιναρίων που απευθύνονται σε Λογοθεραπευτές, με θέματα τις Αρθρωτικές Διαταραχές και τις Λειτουργίες του Στόματος. Εισηγήτριες των σεμιναρίων αυτών θα είναι η επιστημονική υπεύθυνη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου κα. Μαρία Ιγνατίου και η λογοθεραπεύτρια κα. Ανθή Γκίκα.
 Οι παραπάνω δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιστημόνων σε θέματα γύρω από το παιδί, την ανάπτυξή του και την ομαλή ένταξή του στο σχολείο. Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα.
 Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και γίνεται στο www.diepistimoniko.gr

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version