stoTapsi

deyai"Σε περίπου 3 ώρες η υδροδότηση στην πόλη των Ιωαννίνων θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Ήδη σε ορισμένες περιοχές έχει επανέλθει κανονικά μετά τη σοβαρή βλάβη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες η ΔΕΥΑΙ στο αντλιοστάσιο της Κρύας."Σε περίπου 3 ώρες η υδροδότηση στην πόλη των Ιωαννίνων θα έχει αποκατασταθεί πλήρως. Ήδη σε ορισμένες περιοχές έχει επανέλθει κανονικά μετά τη σοβαρή βλάβη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες η ΔΕΥΑΙ στο αντλιοστάσιο της Κρύας.
Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάστηκαν συνεχώς για την αποκατάστασή της και κατάφεραν να ξεκινήσουν το γέμισμα των δεξαμενών από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.
Αργά το βράδυ όμως παρατηρήθηκε ξανά θολότητα στο νερό του δικτύου με αποτέλεσμα στις 3 π.μ. να αδειάσουν ξανά οι δεξαμενές.
Μέχρι αυτή την ώρα το δίκτυο παρακολουθείται ενδελεχώς προκείμενου το νερό που θα φτάσει στους καταναλωτές να είναι κατάλληλο.
Λόγω της μεγάλης διάρκειας της διακοπής αλλά και της έκτασης του δικτύου που πρέπει να ελεγχτεί η υδροδότηση επανέρχεται σταδιακά, κι αν όλα πάνε καλά σε 2-3 ώρες θα έχει επανέλθει πλήρως.
Δυστυχώς με την επανέναρξη της υδροδότησης έχουν παρατηρηθεί ορισμένα προβλήματα σε σημεία του δικτύου τα οποία αντιμετωπίζονται, δημιουργούν όμως παράλληλα καθυστέρηση στην υδροδότηση ορισμένων περιοχών.
Τέλος οι καταναλωτές καλό θα ήταν, όταν επανέλθει το νερό στις βρύσες τους, να τις αφήσουν για ένα χρονικό διάστημα ανοιχτές πριν το καταναλώσουν."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version