stoTapsi

Kaminis Ioannina 2018Το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα ως κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ, υποδέχτηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα της αυτοδιοίκησης, αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας της χώρας. Τον Δήμαρχο Αθηναίων. Η σχέση μας με τον Γιώργο Καμίνη ξεκίνησε με την αρχή της θητείας μας στην προσπάθεια που κάναμε να συγκροτήσουμε μια αυτοδιοικητική παράταξη στην ΚΕΔΕ με κύριο άξονά της την αντίληψη που έχουμε για μια ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση. Σήμερα βρίσκεται εδώ εκπροσωπώντας το Κίνημα Αλλαγής κι όπως ξέρετε, το Δημαρχείο της πόλης είναι πάντα ανοιχτό σε όσους εκπροσωπούν το δημοκρατικό, προοδευτικό χώρο», ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.
Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στη νέα του ιδιότητα με την οποία επισκέπτεται σήμερα τα Γιάννενα δηλώνοντας «πάντα ευπρόσδεκτος στο Δημαρχείο της πόλης».
«Ανοιγόμαστε στον κόσμο γιατί πρέπει να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα για τη χώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε με ένα τρόπο καινοτόμο απέναντι στην κοινωνία. Τα κόμματα πια δεν επιβάλουν τις απόψεις τους την κοινωνία. Οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει. Γι’ αυτό είμαι εδώ, να μιλήσω και να ακούσω αυτοδιοικητικούς, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και τον κόσμο των Ιωαννίνων για την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version