stoTapsi

A+ A A-
Dodoni τουρνουά1Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά το «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniors Bambini 2018» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου στο γήπεδο Στ. Τσανακτσής της ΕΠΣΗΠ.
Η Γεύση του Καλού, η Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, θα «σκοράρει» δυνατά και στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότερα από 400 παιδιά, ηλικίας 5 έως 9 ετών, από όλες τις τοπικές ακαδημίες της Ηπείρου.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές της περιοχής, για ακόμη μία χρονιά, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα αγωνιστούν με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα και τη θετική τους διάθεση, απολαμβάνοντας το εκλεκτό, φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο που χαρίζει ενέργεια και χαμόγελα. Παράλληλά, στο πλαίσιο του θεσμού όλοι οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια από τη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ. 
Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε για 4η χρονιά το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου του τόπου μας. Για εμάς στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα του νεαρού της πληθυσμού είναι προτεραιότητα. Μέσω των δράσεων που υποστηρίζουμε, το κοινωνικό σύνολο έρχεται κοντά με τη Γεύση του Καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, η οποία δημιουργεί προστιθέμενη αξία και προάγει τον εθελοντισμό, την προσφορά, τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη». Η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει σταθερά την τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας σε αθλητικές διοργανώσεις, τοπικά δρώμενα και  στη χορηγία προϊόντων για μη κερδοσκοπικούς φορείς και ιδρύματα. Παράλληλα εταιρεία αποτελεί βασικό υποστηρικτή  της τοπικής οικονομίας, μέσω των συνεργασιών της με παραπάνω από 5.500 παραγωγούς και της ισχυρής της παρουσίας που αριθμεί 55 χρόνια.
Γνωρίστε περισσότερα για τη Γεύση του Καλού στο www.tasteofgood.gr
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr