stoTapsi

A+ A A-
Σκληρή ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας 
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
adelfopoiisi me Israil 2018Μια πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΛΑ.Ε κατά της πρόσφατης αδελφοποίησης του Δήμου Ιωαννιτών με πόλη του Ισραήλ.
Κάνει λόγο για φασίστες, κράτος δολοφόνο και τρομοκράτη και λέει πως πρόκειται για συμφωνίες οικονομικών και ψευτοακαδημαικών συμφερόντων μιας ομάδας Σιωνιστών!
Θυμάστε που όταν εμείς γράφαμε για το τι επιδιώκεται με τέτοιες συμφωνίες και διαφωνούσαμε με την τακτική προώθησης των Ισραηλινών συμφερόντων, μέσω και της εν Ιωαννίνοις Εβραϊκής Κοινότητας, λύσσαξαν οι... προοδευτικοί και κάποιοι δήθεν διανοούμενοι και έπεσαν να μας κατασπαράξουν! Τώρα το βούλωσαν και καλά έκαναν οι θιασώτες του Ισραηλινού τυχοδιωκτισμού.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Πρόσφατα ανακοινώθηκε η αδελφοποίηση του Δήμου Ιωαννιτών με την ισραηλινή πόλη Kiryat Ono. Υπό άλλες συνθήκες το γεγονός αυτό θα μπορούσε να προωθεί τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό. Και πράγματι ο εβραϊκός λαός έχει υποστεί πολλά και έχει την αμέριστη συμπάθεια μας. Μόνο που ο φασισμός αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου πρόσωπα. Και οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τη θρησκεία, τη φυλή, το φύλο για να προωθήσει συμφέροντα δεν έχει σε καμία περίπτωση τη συμπάθεια μας.
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένας παγκόσμιος τρομοκράτης. Εξοντώνει καθημερινά Παλαιστίνιους και αποτελεί το μακρύ χέρι της Αμερικής στη Μέση Ανατολή. Και επειδή σα Λαϊκή Ενότητα δεν έχουμε μάθει να κρύβουμε τα λόγια μας ή συμφωνία αυτή στην πόλη μας αντικατοπτρίζει οικονομικά και ψευτοακαδημαϊκά συμφέροντα μιας ομάδας Σιωνιστών που δρουν αυταρχικά. Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να αποδεχτούμε ότι η πολιτισμική πόλη των Ιωαννίνων συνάπτει συμφωνίες με τμήματα ενός φασιστικού κράτους δολοφόνου, εν μέσω επιχειρήσεων εξόντωσης στη Γάζα. Αντί αυτού θα προτείναμε ο δήμος Ιωαννιτών να αδερφοποιηθεί με τη Γάζα, κάτι που ταιριάζει περισσότερο στην ιστορία του".
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr