stoTapsi

"Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα..."
Kaxrimanis Mpegas 2018Συνάντηση για τις εξελίξεις στο θέμα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων είχαν το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Κατά τη διάρκειά αυτής συζητήθηκαν όλα τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την ανακοίνωση της ένταξης του «Βασιλιά Πύρρου» στη λίστα με τα 23 προς αξιοποίηση αεροδρόμια της χώρας και αποφασίστηκε Περιφέρεια και Δήμος, ως οι δύο φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν άμεση σχέση με το θέμα, να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, και τον Γενικό Γραμματέα, Θάνο Βούρδα.
Σε αυτή θα ζητήσουν πλήρη ενημέρωση για τον σχεδιασμό που υπάρχει από εδώ και στο εξής και αφορά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, μεταφέροντας την πρόθεση Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Ιωαννιτών να συμμετέχουν σε όποια διαδικασία αποφασιστεί, αφού πρώτα ενημερώσουν όλους τους φορείς της περιοχής.
«Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία και με άλλους φορείς του τόπου έχουμε εργαστεί όλο το προηγούμενο διάστημα για την αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων με τα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά. Είναι δηλαδή ήδη καταγεγραμμένο το τι μπορεί να αποφέρει η συνεργασία μας αυτή για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Σε αυτή τη λογική θα διεκδικήσουμε ξανά ενωμένοι οι τοπικοί φορείς να μην μείνουμε μακριά από την επόμενη μέρα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιωανίνων.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version