stoTapsi

Τα ψεύδη του κ. Καχριμάνη που επιβάλλουν την παραίτησή του
rizopoulos preveza 2018Πολιτικός ερασιτεχνισμός, αλαζονεία, καιροσκοπισμός και πάνω απ’ όλα ξεπεσμός σε όλο του το μεγαλείο… Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν συμμετείχε τελικά στο διαγωνισμό για την εκποίηση του κτιρίου της Spider, της οποίας πρόεδρος ήταν ο θείος του Περιφερειάρχη, Κώστας Πέτσιος.
Έτσι, αποδείχτηκαν με σαφήνεια τα ψεύδη του κ. Καχριμάνη:
Πρώτον, ότι η απόφαση συμμετοχής της Περιφέρειας στον πλειστηριασμό για το κτίριο της Spider ήταν παράνομη και ότι αυτό το γνώριζε πολύ καλά ο Περιφερειάρχης.
Δεύτερον, ότι η συμμετοχή αποφασίστηκε με πρόφαση τα χρήματα των εργαζόμενων, αλλά ουσιαστικά για να τακτοποιηθεί, προεκλογικά «ο θείος».
Τρίτον, ότι δεν υπήρχε καμία σχετική έκθεση των αρμοδίων υπηρεσιών που ενέκρινε τεχνικά την αγορά του κτιρίου και πολεοδομική έρευνα για τα όποια βάρη μπορεί να είχε αυτό.
Τέταρτον, ότι δεν υπάρχει, από την Περιφέρεια Ηπείρου, ολοκληρωμένο σχέδιο για τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου. Γιατί αν υπήρχε, εκτός όλων των άλλων, η Περιφέρεια θα προκήρυσσε διαγωνισμό και θα ζητούσε προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο.
Πέμπτον, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Καχριμάνη ως επικοινωνιακός μοχλός πίεσης και ως «κολυμβήθρα» για τις όποιες μελλοντικές ευθύνες θα μπορούσαν να αναζητηθούν.
Δυστυχώς, διαπιστώνεται συνεχώς και με σαφήνεια ότι ο κ. Καχριμάνης -μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του- έχει μετατρέψει την Περιφέρεια Ηπείρου σε προεκλογική «εργαλειοθήκη».
Ως εκ τούτου, πρέπει άμεσα να διαχωριστεί η διακυβέρνηση της Περιφέρειας από τη σκανδαλώδη διαχείριση των οικονομικών, όπως ασκείται σήμερα με βασικό γνώμονα τις προεκλογικές και συγγενικές ανάγκες του κ. Καχριμάνη.
Συνεπώς, ο κ. Καχριμάνης δεν μπορεί πλέον να διοικεί. Πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Απαιτείται υπηρεσιακός Περιφερειάρχης, με περιορισμό στη διαχείριση της καθημερινότητας μέχρι τις εκλογές. Βεβαίως, ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει ως απλός υποψήφιος εκ νέου.
Οι Ορίζοντες Ηπείρου θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν το διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης στο οποίο πιστεύουν, με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφερειακότητας αλλά πάντα με νομιμότητα και διαφάνεια.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version