stoTapsi

A+ A A-
giannenatora 2018Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» αναμένει εδώ και καιρό να δει τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και ιδίως το τι αυτή προτίθεται να πράξει σχετικά με τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία, το οποίο αποτελεί καθολικό αίτημα των δημοτών.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για το ζήτημα, παρ’ ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» το έχει κατ’ επανάληψη θέσει στο δημόσιο διάλογο.
Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» ευελπιστεί ότι φέτος επιτέλους θα εγκαταλειφθούν οι άστοχοι πειραματισμοί των προηγουμένων ετών, πειραματισμοί οι οποίοι το μόνο που απέφεραν στην πόλη ήταν η χλεύη του ελληνικού διαδικτύου αλλά και η δυσαρέσκεια των δημοτών, δημιουργώντας θέματα και ζητήματα χωρίς κανένα απολύτως λόγο.
Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» θεωρεί ότι στερούνται κάθε σοβαρότητας οι δικαιολογίες ότι έτσι «διαφοροποιείται» η πόλη ή ότι δεν επιτρέπει την τοποθέτηση δέντρου η …στατικότητα της πλατείας και καλεί τη Δημοτική Αρχή να σεβαστεί τη βούληση των πολιτών και να φροντίσει τη διακόσμηση στην κατεύθυνση που η συντριπτική πλειονότητα ζητά και μάλιστα έγκαιρα.
Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν δεν αποτελεί το μείζον ζήτημα για την πόλη, δεν παύει παρ’ όλα αυτά να αποτελεί μία ακόμη περίπτωση κραυγαλέας περιφρόνησης της βούλησης των δημοτών, η οποία ελπίζουμε ότι δεν θα επαναληφθεί.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr