stoTapsi

A+ A A-
godas1«Για μια ακόμη φορά, για μια ακόμη χρονιά και σε ένα Απολογισμό-Ισολογισμό αυτόν του 2017, η Δημοτική Αρχή εφάρμοσε το περιβόητο «ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ».
Αντί να μιλάμε για έργα, μικρά και μεγάλα , για την καθαριότητα και γενικά την αντιμετώπιση της απλής καθημερινότητας, που θα κάνει καλύτερα τη ζωή των συμπολιτών μας, τόσο στο κέντρο όσο και στα υπόλοιπα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα, για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή αναλώθηκε στα μεγάλα λόγια και στις μεγάλες ιδέες. Η πόλη μας έργα ακούει και έργα δεν τα βλέπει.
Αντί να ευημερούν οι πολίτες, στη θητεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, εξακολουθούν να ευημερούν οι αριθμοί. ΄Εχουμε πολλάκις επισημάνει την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να υλοποιήσει στο ελάχιστο ένα πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων, για να έρχεται σήμερα να επαίρεται ότι διατηρεί τα ταμεία γεμάτα, δημοσιοποιώντας νούμερα χωρίς να ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα.
Η παράταξή μας όλα αυτά τα χρόνια άσκησε εποικοδομητική κριτική και δεν κράτησε αντιπολιτευτική στάση για το θεαθήναι. Για μας προέχει το συμφέρον των συμπολιτών μας, των οποίων οι ελπίδες αποδείχτηκαν φρούδες με τη τακτική που ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή»
Αυτά επεσήμανε ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Γκόντας κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο συζητήθηκε ο Απολογισμός και Ισολογισμός το 2017.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο κύριος εισηγητής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Μάντζιος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει για μια ακόμη φορά βαπτίσει την αποτυχία σε επιτυχία. Οι αποκλίσεις μεταξύ εισπραχθέντων και προϋπολογισθέντων έχουν τεράστιες αποκλίσεις. Άρα η Δημοτική Αρχή επαίρεται για τις τεράστιες αποκλίσεις και αυτό το ονομάζει επιτυχία. Για μια ακόμη φορά σας επισημαίνουμε για την πλήρη εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων και είναι ζητούμενο αν έχετε εκτελέσει έργο 25%. Βάζετε στον προϋπολογισμό ένα σωρό έργα ή μελέτες και δεν εκτελείτε τίποτα από αυτά. Κατόπιν όλων αυτών το μόνο που έχετε επιτύχει είναι να μετατρέψετε το Δήμο σε πιστωτικό ίδρυμα αποταμίευσης και το διαφημίζετε. Εκείνο για το οποίο διακρίνεστε τελικά είναι η αναποτελεσματικότητα και η ανικανότητα» κατέληξε.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr