stoTapsi

Elisaf συνάντηση2019Την πρώτη συνάντηση για το 2019 με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου είχε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της πίτας και η ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.
Ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας και δράσης και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.
Η παράταξη, όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της.
Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση των επιτροπών που επεξεργάζονται ζωτικά θέματα και διαμορφώνουν τις προτάσεις της σε τομείς, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός στη διοίκηση του δήμου, η έξυπνη πόλη, ο τουρισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και τα έργα.
Οι επιτροπές έχουν στελεχωθεί από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και φίλους της παράταξης, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους. Κοινός στόχος και σημείο αναφοράς όλων είναι η διάθεση για προσφορά στην πόλη και η θέληση για μια Νέα Εποχή που θα μετατρέψει τα Γιάννενα σε μια πραγματική ευρωπαϊκή πόλη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και στελέχη της παράταξης έχουν ήδη ολοκληρώσει τις επαφές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Σε όλες τις συναντήσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δώδεκα βασικοί άξονες της «Νέας Εποχής», ανταλλάχτηκαν απόψεις για τοπικά ζητήματα και επισημάνθηκε η μεγάλη αποδοχή των προτάσεων της παράταξης και η προθυμία στελέχωσης του ψηφοδελτίου.
Όπως τόνισε και χθες το βράδυ ο κ. Ελισάφ η παράταξη Γιάννενα – Νέα Εποχή απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και συνενώνει όλες τις δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες για το μέλλον του Δήμου. Δεν θα μπει σε μια στείρα προεκλογική αντιπαράθεση, αλλά θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες, να τοποθετείται για όλα τα ζητήματα του Δήμου και να ασκεί εποικοδομητική κριτική.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version