stoTapsi

vouzas«Το ψέμα έχει κοντά πόδια», λέει η λαϊκή παροιμία και αποτυπώνει απόλυτα την πραγματικότητα που συναντούν τα κλιμάκια της «Συμμαχίας Πολιτών» στις περιοδείες τους και συναντήσεις με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Ζίτσας.
Η απήχηση των θέσεων, απόψεων και προτάσεων της Συμμαχίας Πολιτών για τις επικείμενες εκλογές, που δίνουν την ευκαιρία της απαλλαγής του Δήμου Ζίτσας από το αμαρτωλό παρελθόν και το σαθρό παρόν, επιβεβαιώνει μία βασική εκτίμηση της παράταξης.
Ότι η κοινοπραξία Γαρδίκου – Ματσάγκα είναι ικανή για κάθε τι, προκειμένου να αναζητήσει τρόπους πολιτικής επιβίωσης. Πρόκειται για ανθρώπους που χρησιμοποίησαν τους προηγούμενους μήνες ασύστολα ψεύδη, επιχειρώντας να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ένδεια, κατηγορώντας τη «Συμμαχία Πολιτών» για τη – δήθεν – υπαναχώρησή της από μία συμφωνία κοινής καθόδου στις εκλογές. Εξάλλου η παράταξή μας και αυτό το κρύβουν, συμμετείχε στον διάλογο μετά την πρόσκληση του επικεφαλής της Παράταξης ΡΙΖΑ, που όπως αποδείχθηκε, εξαπάτησαν και αυτή, χρησιμοποιώντας πρόσωπα της που απώτερο σκοπό είχαν την συμπόρευση με αυτούς που οι πολίτες καταδίκασαν το 2014 για την αδιαφάνεια στο Δήμο, για την αδράνεια τους, για την έλλειψη προγράμματος και στρατηγικής.
Τώρα, αυτοί που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, βουλευταράδες και σήμερα εξαφανισμένοι αφού τους έστειλε ο κόσμος στο σπίτι τους, θέλουν και πάλι να χειριστούν τα ΄΄ελεγχόμενα΄΄ πιόνια τους. Μία συμφωνία όμως, που ουδέποτε υπήρξε γιατί ουδέποτε οι συζητήσεις που έγιναν, έφτασαν σε σημείο σύγκλισης επί των προγραμματικών αρχών, θέσεων και προτάσεων, για το μέλλον του Δ. Ζίτσας.
Εξάλλου αν υπήρχε περίπτωση της όποιας κοινής συμμετοχής, θα μπορούσε, αν υπήρχε κοινός τόπος, να είχε γίνει και το 2010 κ΄ το 2014. Ούτε είχαμε ούτε έχουμε τίποτα κοινό.
Εμείς μιλούσαμε για το μέλλον του τόπου και αυτοί για το προσωπικό τους.
Εμείς με πρόγραμμα, αυτοί με απευθείας αναθέσεις πολλών, αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.
Ένα προς ένα πλέον τα ασύστολα ψεύδη και η πολιτικάντικη στάση των δύο επικεφαλής και εκείνων, που επέλεξαν να τους πιστέψουν και να τους ακολουθήσουν, αποκαλύπτονται.
Εκτέθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζουν να εκτίθενται. Μπροστά στα ψέματά τους όμως και την άθλια πολιτική προπαγάνδα, η πιο ηχηρή απάντηση θα δοθεί από τους ίδιους τους πολίτες, που έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι τους και θα απαντήσουν καταλλήλως. Άλλωστε ο θυμόσοφος λαός, υπερτονίζει πως «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες». Η «Συμμαχία Πολιτών» τους παραδίδει στη χλεύη των δημοτών και στη λαϊκή κατακραυγή, που είμαστε βέβαιοι, ότι θα αποτυπωθεί και στις κάλπες.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version