stoTapsi

Basilis Vletsas"Μετά από ώριμη σκέψη, αλλά και συζητήσεις με πάρα πολλούς από εσάς αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές ως Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», με επικεφαλής το Νίκο Γκόντα.
Βασική μου πεποίθηση είναι ότι τα προβλήματα των συμπολιτών δεν έχουν κομματικά χρώματα και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ένα πεδίο μέσα στο οποίο μπορεί να ευδοκιμήσει η συνεργασία και η σκληρή δουλειά για την ευημερία της πόλης και των συμπολιτών.
Αποφάσισα να παραμείνω στην «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» γιατί η ηθική και οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω άλλους δρόμους, ίσως πιο εύκολους… θα είμαι λοιπόν εκ νέου «παρών» αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί ως πλειοψηφών σύμβουλος στηρίζοντας την ιστορία και τα όνειρα των μελών της μεγάλης παράταξης μας.
Είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε στην μεγαλύτερη και ιστορικότερη αυτοδιοικητική παράταξη του τόπου η οποία έχει αλλάξει τα Γιάννενα και το έργο της είναι ορατό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης. Η κατασκευή της Κενάν Μεσαρέ, η κατασκευή υπόγειου παρκινγκ, οι πεζοδρομήσεις του εμπορικού κέντρου , η αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ είναι μερικές από τις δεκάδες εμβληματικές παρεμβάσεις που άλλαξαν την ζωή των συμπολιτών μας.
Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» έχει λαμπρό παρελθόν, θα δώσουμε την μάχη να έχει σπουδαίο παρόν, αυτή η μάχη να είστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον ώστε να γίνουν τα Γιάννενα και πάλι η πόλη που όλοι θέλουμε.
Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να συμμετέχετε.
Για το σήμερα και το αύριο.
Για εμάς και τα παιδιά μας."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version