stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
sovietΜΠΛΕΞΑΜΕ άσχημα με τούτους που κυβερνούν τη χώρα. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Έχουν βαλθεί να τα αλλάξουν όλα. Προς το χειρότερο βεβαίως. Ολοένα και περισσότερο, μεθοδικά , επιχειρούν την απόλυτη Σοβιετοποίηση της Ελλάδας. Επιταχύνουν τις διαδικασίες και δεν λογαριάζουν τίποτε. Δεν τους ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις, τις οποίες αποδίδουν σε... ακροδεξιούς και φασίστες!
ΔΕΙΤΕ τι κάνουν με την αλλαγή του ποινικού κώδικα, που δήθεν επεξεργάζονται για το καλό της κοινωνίας. Κακουργήματα τα μετατρέπουν σε πλημμελήματα κι αυτά σε πταίσματα. Όπως π.χ με τις βόμβες μολότοφ, το αγαπημένο... "αξεσουάρ" των εξτρεμιστών της Αριστεράς. Πλημμέλημα η κατοχή και η χρήση τους! Όπως και η διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και η σύσταση ένοπλης ομάδας!
ΔΗΛΑΔΗ, αν εισβάλλει ληστής στο σπίτι σας ή στο χώρο της δουλειάς σας, αντί για σφαίρα του ρίξετε... μολότοφ και τον λαμπαδιάσετε, θα είναι πλημμέλημα; Αμ δεν θα είναι, διότι θα σας φορτώσουν και μια "πρόθεση ανθρωποκτονίας", ενώ οι επαγγελματίες ταραχοποιοί θα μπορούν όταν συγκρούονται με τα ΜΑΤ, να ρίχνουν μολότοφ, με (ενδεχόμενες) ποινές... "χάδι".
ΕΝ τω μεταξύ, χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, προβαίνουν σε διορισμούς ή υπόσχονται πολύ περισσότερους. Εξοντώνουν τους μικροεπαγγελατίες για να στηρίξουν τον δημόσιο τομέα. Αυτό το αδηφάγο κράτος - τέρας, το οποίο και ευθύνεται εν πολλοίς για το βούλιαγμα της οικονομίας, χωρίς να το αγγίζουν οι Συριζαίοι, που θέλουν ακόμη περισσότερο κράτος.
ΔΕΝ έχει σημασία που ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία. Μη σας ξεγελά αυτό. Έκαναν ο,τι τους ζήτησαν οι δανειστές, για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία, επί της οποίας ασελγούν αδιάντροπα. Στον δημόσιο τομέα βρίσκεται η κομματική τους πελατεία και εκεί χτίζουν το μετερίζι τους και για το μέλλον. Τους είναι παντελώς αδιάφορο τι θα γίνει η χώρα και οι γηγενείς.
ΑΥΤΟΙ, εμείς όλοι δηλαδή, για τη Σταλινοφασιστική κυβέρνηση, δεν έχουν καμιά αξία. Σιγά - σιγά μας αντικαθιστούν με αλλοδαπούς! Μην εκπλήσσεσθε, το βλέπετε κι εσείς. Ελληνοποιούν μαζικά λαθρομετανάστες, που θα ψηφίζουν, πέραν του ότι αλλοιώνουν την εθνική φυσιογνωμία. Βάζουν χέρι στο Σύνταγμα, και στην Παιδεία, με την οικονομία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!
ΜΟΛΙΣ προ ολίγων ημερών το ΔΝΤ προειδοποίησε ότι η Ελλάδα ίσως χρειαστεί συντόμως ...τέταρτο μνημόνιο! Όχι πως στην πραγματικότητα είχαμε ποτέ βγει από αυτά, όπως επαίρεται η κυβέρνηση των..."Γερμανοτσολιάδων" της Αριστεράς. Άλλωστε οι εκπρόσωποι των δανειστών κάθε τόσο έρχονται για έλεγχο της πορείας της οικονομίας και μάλιστα δεν εγκρίνουν την εκταμίευση μιας δόσης ενός δις, διότι δεν τηρούνται τα... "προαπαιτούμενα"!
ΕΤΣΙ, λοιπόν, πορεύεται η χώρα μας με τους πολίτες εξουθενωμένους, να μην μπορούν να αντιδράσουν, προς το παρόν. Προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά όσο το πασχίζουν τόσο και βρίσκονται με περισσότερα χρέη! Για αυτό λέμε, πως από αυτή την κυβέρνηση, πρέπει να απαλλαγούμε τάχιστα! Χειρότερη, όσο κι αν ψάξετε, δεν θα βρείτε! Ότι την ψήφισαν οι Έλληνες δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τη συνέχιση μιας εγκληματικής πολιτικής. Στις προσεχείς εκλογές, το λάθος επιβάλλεται να διορθωθεί.

Δημοσιεύθηκε στον "Πρωινό Λόγο" το Σάββατο 16/03/19
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr