stoTapsi

A+ A A-
trapeza ipirouH Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στο πλαίσιο στήριξης των μικρών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών δημιούργησε ένα πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.
Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020 και λοιπά επιδοτούμενα προγράμματα , δημιουργήθηκε το πρόγραμμα «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», μια ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους, από το ξεκίνημα της επένδυσης μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Το Πρόγραμμα «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» περιλαμβάνει χρηματοδοτικές λύσεις με προνομιακή τιμολόγηση, τις οποίες μπορεί να επιλέξει για να κάνει χρήση η ενδιαφερόμενη επιχείρηση :
➢ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
➢ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
➢ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ (ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΟΥ (ΦΠΑ)
➢ ΕΚΔΟΣΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
Το δάνειο παγίων και εξοπλισμού δύναται να χορηγηθεί μέσω της Δράσης ΤΕΠΙΧ ΙΙ και ακολουθεί την προβλεπόμενη από τη Δράση τιμολόγηση.
Επιπλέον, παρέχονται και τα κάτωθι:
• Λογαριασμός όψεως για την υλοποίηση της επένδυσης με κατάθεση σε αυτόν της επιχορήγησης, της ιδίας συμμετοχής και του Τραπεζικού δανεισμού.
• Δωρεάν έκδοση μπλοκ επιταγών.
• Έκδοση Τραπεζικών επιταγών με έκπτωση 50% για την πληρωμή όλων των επιλέξιμων δαπανών
• Πρόσβαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής για επιχειρήσεις & επαγγελματίες
• Δυνατότητα διενέργειας της μισθοδοσίας των υπαλλήλων.
• Εισερχόμενα εμβάσματα με έκπτωση 50%.
• Εξερχόμενα εμβάσματα σε Ευρώ εντός ΕΟΧ με έκπτωση 25%.
• Παροχή τερματικού αποδοχής καρτών EFT/POS τελευταίας τεχνολογίας
Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr