stoTapsi

Gondas XATZH 2019Την λαϊκή αγορά στην περιοχή Αμπελοκήπων επισκέφτηκε ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας, στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και επαγγελματικά σωματεία της πόλης μας.
Ο κ. Γκόντας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα πιο επίσημα χείλη, όπως είναι η παραγωγοί του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων αλλά και από τους εμπόρους της περιοχής, οι οποίοι συμμετέχουν με τα εμπορεύματά τους σε όλες σχεδόν τις λαϊκές αγορές στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών. Οι παρατηρήσεις και τα παράπονα, στα οποία έγινε αποδέκτης ο κ. Γκόντας, εστιάζονταν κυρίως στην έλλειψη στοιχειωδών υποδομών στους χώρους που εκθέτουν τα εμπορεύματα τους, σημειώνοντας πως το καθεστώς που επικρατεί δεν είναι προς όφελος των συμμετεχόντων στις λαϊκές αγορές. «Η αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή, είναι από αδιάφορη μέχρι εχθρική πολλές φορές. Εδώ βασιλεύει ο διαχωρισμός σε ημετέρους και άλλους», τονίστηκε από πολλούς παραγωγούς του νομού Ιωαννίνων. «Ούτε μια τουαλέτα δεν διαθέτουν οι λαϊκές αγορές, στις οποίες χιλιάδες Γιαννιώτες καταλήγουν για τα ψώνια τους», ακούστηκε να λένε τα μέλη του σωματείου.
Κάτοικοι της περιοχής Αμπελοκήπων κατήγγειλαν στον κ. Γκόντα την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής και κυρίως της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χατζή. «Ζούμε με την αγωνία της αρτιμέλειας των παιδιών μας από τον ακατάλληλο και ελλιπή εξοπλισμό» είπαν και τόνισαν την απαράδεκτη κατάσταση που εξακολουθεί να επικρατεί στους δρόμους, οι οποίοι είναι διάσπαρτοι από λακκούβες.
Από την πλευρά του ο κ. Γκόντας, υποσχέθηκε να επαναφέρει την κανονικότητα σ’ ολόκληρη την πόλη και στις λαϊκές αγορές, δίνοντας προτεραιότητα σε παραγωγούς και εμπόρους της περιοχής, κάτι που συνέβαινε επί ημερών της Δημαρχίας του.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version