stoTapsi

A+ A A-
kalpesΝέα δημοσκόπηση δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο αναμέτρηση Ριζόπουλου και Καχριμάνη, με τον δεύτερο να πέφτει από το 51% του 2014 στο 30%, ενώ ο Σπύρος Ριζόπουλος βρίσκεται στο 20,1% με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κυμαίνεται στο 19%!
Ενδεικτικό της εσωστρέφειας και της απογοήτευσης που υπάρχει στο στρατόπεδο του Καχριμάνη είναι και η άρνηση του απερχόμενου περιφερειάρχη να συμμετέχει σε debate των υποψηφίων. Άλλη μια επίδειξη αλαζονείας όπου προφανώς νομίζει ότι είναι υπεράνω ή πολύ ανώτερος από τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του. Έτσι άλλωστε διοικούσε τόσα χρόνια, μόνος του. Τι φοβάται τελικά ο Καχριμάνης; Θεωρεί ότι τα προβλήματα της Ηπείρου θα κρυφτούν κάτω από το χαλί της δήθεν ανάπτυξης που "έφερε" στην Ήπειρο; Ας αποδείξει την "ανωτερότητά" μιλώντας επί της ουσίας και όχι δια αντιπροσώπων. Βέβαια θα κριθεί και γι' αυτό...

Ας δούμε λοιπόν την δημοσκόπηση...
Σε έρευνα της Vox Pop Analysis που διενεργήθηκε από τις 20 έως 25 Απριλίου 2019, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, έχει μεν προβάδισμα καθώς συγκεντρώνει το 30,3% των προτιμήσεων, αλλά προφανώς δεν μπορεί να επαναλάβει την επίδοση του 2014, όταν εξελέγη από τον πρώτο γύρο με 51%.
Βασικός του αντίπαλος αναδεικνύεται με 20,1% ο ανεξάρτητος υποψήφιος Σπύρος Ριζόπουλος, που ηγείται της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου".
Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου κυμαίνεται στο 18,8%.
Στις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες:
Στα Γιάννενα, ο Αλέκος Καχριμάνης φτάνει στο 33,8%, ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 21,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο12,7% και ο Δημήτρης Δημητρίου 6,1%.
Στην Άρτα, με την ίδια σειρά, η ψαλίδα κλείνει σημαντικά στο 28,5% έναντι 21,5% του Σπύρου Ριζόπουλου. Ο Γ. Ζάψας καταγράφεται στο 16,0% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,9%.
Στην Πρέβεζα ο Περιφερειάρχης σημειώνει το μικρότερο ποσοστό του και φτάνει στο 26,9%. Δεύτερος καταγράφεται ο Γ. Ζάψας με 18,9% και ακολουθούν ο Σπύρος Ριζόπουλος με 12% και ο Δ. Δημητρίου με 6,7%.
Τέλος, στη Θεσπρωτία ο κ. Καχριμάνης καταγράφεται στο 28,9%. Ο Σπύρος Ριζόπουλος στο 16,7%, ο Γιώργος Ζάψας στο 13,9% και ο Δ. Δημητρίου στο 5,3%.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr