stoTapsi

Gontas kosmiraΤις δημοτικές κοινότητες Μπιζανίου, Αμπελιάς, Κοσμηράς, Ασβεστοχωρίου, Κόντσικας και Πεδινής επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα.
Στις συναντήσεις που είχαν με τους κατοίκους αυτών των κοινοτήτων, κοινό ήταν το παράπονο εναντίον της Δημοτικής Αρχής, την οποία χαρακτήρισαν άφαντη τα τελευταία πέντε χρόνια. «Ούτε μια επίσκεψη στελέχους της σημερινής Δημοτικής Αρχής δεν είδαμε στην κοινότητά μας» παραπονέθηκαν οι κάτοικοι της Αμπελιάς, ενώ στο Ασβεστοχώρι μίλησαν για παντελή αδράνεια και αδιαφορία και στην Κοσμηρά ξανατέθηκε το τεράστιο ζήτημα που έχει προκύψει από την εφαρμογή ΣΧΟΑΠ στην περιοχή, κάτι που περιορίζει τις δραστηριότητες των κατοίκων. Στο ζήτημα του ΣΧΟΑΠ αναφέρθηκε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Θανάσης Τζιάλλας, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο ζήτημα η σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία ενώ πριν πέντε χρόνια είχε υποσχεθεί άμεση τακτοποίηση, εν τούτοις τίποτα μέχρι τώρα έγινε.
Από την πλευρά του ο κ. Γκόντας μίλησε διεξοδικά για το πρόγραμμα της παράταξής του, η οποία σαν στόχο έχει να κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων αυτών των περιοχών. «Φθηνότερο νερό, καθαριότητα, φωτισμός, παιδικές χαρές οδικές προσβάσεις προς οικίες και επιχειρήσεις είναι τα πρώτα μελήματά μας. Όσο για το ΣΧΟΑΠ όπως και το 2014 έτσι και τώρα η διόρθωση του είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Οι συνθήκες το επιβάλλουν και εμείς δεν μπορούμε να αγνοούμε τα ζητήματα των πολιτών. Θα κάνουμε πράξη την αποκέντρωση. Σε κάθε έδρα Καποδιστριακού Δήμου θα λειτουργήσουμε εργοτάξιο ώστε να δίνονται λύσεις άμεσες σε τοπικού ενδιαφέροντος ζητήματα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόντας. Και σε αυτή την περιοδεία το παρών έδωσε και ο ιδρυτής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ και πρώην δήμαρχος κ. Αναστάσιος Παπασταύρος.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version