stoTapsi

Elisaf giannena nea epoxi"Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Οι Γιαννιώτες αποφάσισαν ότι η πόλη πρέπει να αλλάξει σελίδα. Τα Γιάννενα αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με το ελάχιστο, με την μετριότητα, την αναξιοκρατία και τη στασιμότητα. Οι Γιαννιώτες αποφάσισαν να μην συμβιβαστούν ούτε με τις λακκούβες, ούτε με τα σκουπίδια, ούτε με την άσφαλτο παραμονές εκλογών, ούτε με τις χαμένες ευκαιρίες.
Κουράστηκαν από τα μεγάλα λόγια και τα ανύπαρκτα έργα. Από την αποθέωση του πελατειακού συστήματος και την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.
Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για τα Γιάννενα.
Ξεκινά το δεύτερο βήμα για να αποκτήσουν έναν δήμαρχο που θα νοιάζεται για την πόλη, που θα δουλεύει, που θα οργανώνει, που θα εξαντλεί τις δεξιότητές και ικανότητές του για να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και όχι δικαιολογίες.
Καλούμε όλους και όλες ΜΑΖΙ να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.
Να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Όπου όλοι οι πολίτες θα είναι ισότιμοι. Να πετύχουμε έναν βηματισμό με τις δημοτικές ενότητες. Εμείς θέλουμε ισότιμα ΜΑΖΙ τα Γιάννενα, την Ανατολή, το Πέραμα, το Μπιζάνι, την Παμβώτιδα, το Νησί.
Η πόλη μας μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερη για όλους. Βάζοντας τέλος στην οπισθοδρόμηση.
Είναι στο χέρι μας.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.
Είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων, είναι η ώρα για δουλειά.
Είναι η ώρα που οι πολίτες θα αποφασίσουν τον δήμαρχο της επόμενης τετραετίας."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version