stoTapsi

A+ A A-
lathrometanastesΜπλέξαμε άσχημα και κανένας δε λέει με σαφήνεια τι θα γίνει ούτε και με το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι οδεύουμε προς μια πιστοποιημένη χρεοκοπία που σίγουρα θα έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά ίσως όχι τόσο τρομερές όσο υποθέτουμε εμείς.
Εκτιμώ ότι είναι σε θέση να απορροφήσουν σε σύντομο χρόνο τους κραδασμούς από μια ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση - την εξέλιξη της οποίας απαθώς παρακολουθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, που δε φαίνεται να τον ενοχλούν οι ουρές των ηλικιωμένων μπροστά στα ΑΤΜ και η γενική διάλυση.

Πιστεύω ότι μόνο ένα θέμα θα ταρακουνούσε τους εταίρους και ανυποχώρητους-ανάλγητους δανειστές και ιδιαιτέρως τη Γερμανία: να αφήσει η κυβέρνηση ελεύθερους τους λαθρομετανάστες, που υπολογίζονται στο ένα και πλέον εκατομμύριο, να φύγουν από τη χώρα μας και να πάνε όπου θέλουν.

Τότε να δούμε τι θα κάνουν και αν θα συνεχίσουν να είναι άτεγκτοι. Διότι δεν είναι δυνατόν εμείς εδώ να πεινάμε και να ‘χουμε την ευθύνη (διότι περί ευθύνης πρόκειται) και των αλλοδαπών που μαζικά καταφθάνουν και οι δανειστές να το θεωρούν αυτό δική μας μόνο υπόθεση.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr