stoTapsi

A+ A A-
xrΆκουσα την υπουργό Μετανάστευσης, κ. Χριστοδουλοπούλου, να λέει με συμπόνια και ανησυχία ότι οι μετανάστες εξεγείρονται λόγω έλλειψης φαγητού. Τους συμπονώ κι εγώ αλλά εδώ υπάρχει ο κίνδυνος εξέγερσης ημών των γηγενών για τον ίδιο λόγο και πολλούς άλλους ακόμα.

Αυτό, άραγε, δεν προβληματίζει την υπουργό παρά μόνο τι θα απογίνουν οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι δε δείχνουν καν την υπομονή των Ελλήνων στα δεινά πους τους βρήκαν;

Έγραφα πριν λίγες ημέρες ότι η λύση είναι να τους δώσουν τα χαρτιά που απαιτούνται και να τους στείλουν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες έτσι κι αλλιώς θέλουν να μας στραγγαλίσουν.

Διότι όταν η κατάσταση βαίνει ολοένα επιδεινούμενη, το τελευταίο που θα σκεφτούμε είναι τι θα απογίνουν όσοι αποβιβάζονται στα νησιά μας. Εκτός κι αν προτιμούν να φύγουνε οι Έλληνες και να μείνουν οι αλλοδαποί και να πληρώσουν και τα χρέη μας.

Αλλά, προφανώς, δεν ανησυχεί τους κυβερνώντες τίποτα. Τους βλέπω όλους, αρχής γενομένης από τον πρωθυπουργό, μες στην καλή χαρά ως να έχουν επιτύχει το άριστο για την Ελλάδα, η οποία εξουθενωμένη οδεύει αύριο σε οριστική χρεοκοπία ή στα πιο σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί ποτέ.

K. ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr