stoTapsi

A+ A A-
Στο νοσοκομείο Φιλιατών

fakelakiΟ θόρυβος για τη σύλληψη - φιάσκο όπως αποδείχθηκε γιατρού του νοσοκομείου Φιλιατών για φακελάκι 300 ευρώ δεν κόπασε. Συζητείται ακόμη έντονα για τον επιπρόσθετο λόγο ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες το φακελάκι βρέθηκε πάνω στο γραφείο του γιατρού την ώρα που εκείνος βρισκόταν

στο χειρουργείο. Δηλαδή εκείνοι από τους οποίους φέρεται να ζήτησε τα χρήματα ο γιατρός, άφησαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο γραφείο του και όταν πήγαν οι αστυνομικοί τα βρήκαν μεν, αλλά ο γιατρός εκείνη την ώρα έβγαινε απ' το χειρουργείο.

 

Φυσικό λοιπόν ήταν να ισχυριστεί ότι δε γνώριζε τίποτε και πως κάποιοι θέλησαν να τον ενοχοποιήσουν, οπότε και δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για την προφυλάκισή του και τον αυτόφωρη διαδικασία.

Αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα του γιατρού και του δικηγόρου του κ. Σπύρου Κοσιώρη το οποίο αποδέχθηκαν ανακριτής και εισαγγελέας για να διαταχθεί πλέον προκαταρτική εξέταση.

Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα που έλεγε και ο υφυπουργός Υγείας κ. Μπέζας (έσπευσε να δηλώσει πομπωδώς ότι θέτει σε αργία το γιατρό) είναι παραμύθια όπως και ότι δικηγόρος του γιατρού ήταν δήθεν πολιτευτής της Θεσπρωτίας, όπως έγραφε κάποιο siteαναφερόμενο προφανώς στην κ. Ελένη Πάντου την οποία φαίνεται ότι έχει στοχοποιήσει

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr