stoTapsi

A+ A A-

Νέο στραπάτσο υπέστη ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος με τις αποφάσεις του – εκτρώματα. Η κ. Αικατερίνη Πιάνου η οποία απαλλάχτηκε των καθηκόντων της (από τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών), προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και κέρδισε. Κι αυτό διότι η απόφαση του κ. Φίλιου (αρ. πρωτ. 84262/2907/4-6-2013) έπασχε νομικώς

 

σε πολλά σημεία, με σημαντικότερο ότι δεν προηγήθηκε παραπομπή της στο πειθαρχικό συμβούλιο! Η απόφαση του δημάρχου θεωρήθηκε προφανώς αυθαίρετη και για όσα αναφέρονται σ’ αυτή (δείτε τη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ ΒΕΖΕΩΕΩ-2ΛΙ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απομάκρυνση της κ. Πιάνου έγινε ύστερα από την υπεξαίρεση από τα ταμεία του Δήμου Ιωαννιτών 1,3 εκ. ευρώ, όπως και του κ. Γκεσούλη, ταμία, πάλι με απόφαση του δημάρχου (αν προσφύγει κι αυτός θα δικαιωθεί αφού απομακρύνθηκε δίχως προηγούμενη απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου). Μετά ταύτα ο κ. Φίλιος βρίσκεται για πολλοστή φορά ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος, ενεργών ως ανεύθυνος Πόντιος Πιλάτος, ενώ φέρει ευθύνη για την βαρύτατη αμέλεια που επέδειξε στον έλεγχο των οικονομικών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται προ των πυλών η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr