stoTapsi

A+ A A-

Mobile portal Metsovo okΔιακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (250.000) εξανεμίστηκαν στα υψίπεδα του Μετσόβου που προορίζονταν για την ανάπτυξη των ευρυζωνικών δικτύων, προγράμματος της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ.

Το θέμα αποκάλυψε το epiruspost και χρειάστηκαν 16 - 17 μήνες για να συνταχθεί το πόρισμα που στοιχειοθετεί το σκάνδαλό επί δημαρχείας του κ. Κώστα Τζαφέα.

Καθυστέρησε τόσο πολύ διότι θα γίνονταν παρεμβάσεις επί παρεμβάσεις αφού φέρεται ως εμπλεκόμενος και ο σύζυγος της κόρης του κ. Καχριμάνη, ο δασολόγος κ. Σπύρος Μπαλαμπέκος που την περίοδο εκείνη ήταν αντιδήμαρχος και μάλιστα αρμόδιος για το επίμαχο θέμα κάτι που αποκρύπτεται επιμελώς.

Στο πόρισμα - φωτιά αναφέρεται μεταξύ άλλων τούτο το συγκλονιστικό: Το έργο σχεδόν δεν έχει εκτελεστεί, πολλές εφαρμογές ήταν εκτός λειτουργίας, ο εξοπλισμός δεν ήταν εγκαταστημένος στο Δήμο Μετσόβου και πάει λέγοντας.

Πάρα ταύτα το "έργο" είχε παραληφτεί και τώρα από το κλιμάκιο ελέγχου ζητείται η απένταξή του και η επιστροφή των χρημάτων από το δήμο Μετσόβου, του οποίου το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την παραπομπή της υπόθεσης στη δικαιοσύνη.

Κώστας Καλτσής

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr