stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MIXELAKHSΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να παραπλανήσει τον "Πρωινό Λόγο" και τους πολίτες, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας κ.Βασ. Μιχελάκης, σε ο,τι αφορά τον τρόπο επιλογής του σε αυτή την νευραλγική θέση.
Ο κ. Μιχελάκης στις 22 Νοεμβρίου με επιστολή του στον Π.Λ , επέπληττε την εφημερίδα πως δεν τον σέβεται και σημείωνε ότι η... "η επιλογή του έγινε μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ", χωρίς φυσικά να είχε τεθεί θέμα για το πως επιλέχτηκε.

ΤΟ έγραφε και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, προφανώς για να καταδείξει το αδιάβλητο της επιλογής του, χωρίς βεβαίως να τον ρωτήσει κανένας! Το έκανε, όμως, για να πει ότι είναι εκεί για να ελέγχει την νομιμότητα και να την μετουσιώνει και ο ίδιος σε πράξη, σε ο,τι τον αφορά.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον κ. Ελεγκτή της νομιμότητας , τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα είπε. Επιχείρησε να παραπλανήσει με αυτό το βαρύγδουπο..."μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ", αλλά δεν επιλέχτηκε από το ΑΣΕΠ και φυσικά ούτε με καμία τέτοια διαδικασία!

Mixelakis skourletis fekΗ επιλογή του έγινε με την 13912 / 15 -5 - 2017 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παν. Σκουρλέτη, βάσει του νόμου 3852/ 2010, άρθρ.216. Αυτή η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΤΥΟΔΔ, αριθμ.250/26- 5- 2017, όπως φαίνεται και στη φωτ.

ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ, δηλαδή, για διορισμό, ύστερα από την επιλογή του από το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων, που προβλέπονταν από τον προαναφερθέντα νόμο του 2010. Αυτό όμως δεν είναι ΑΣΕΠ, αλλά... ΕΣΕΠ και σίγουρα δεν εγγυάται το απολύτως αδιάβλητο των διαδικασιών , όπως μπορεί να υποθέσει κάθε πολίτης.

ΕΔΩ όμως, δεν αμφισβητείται η διαδικασία, αλλά η εγκυρότητα της διαβεβαίωσης του κ. Μιχελάκη προς την εφημερίδα και τους πολίτες, εκτός κι αν από κεκτημένη ταχύτητα... μπέρδεψε τα αρχικά του οργάνου που τον επέλεξε! Είμαι σίγουρος όμως ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

ΑΠΛΩΣ ο κ. Συντονιστής φαίνεται να έχει... χαλαρή σχέση με την ειλικρίνεια, γεγονός που πλέον θέτει υπό αμφισβήτηση και αποφάσεις του περί της νομιμότητας! Εκείνο που αναμένεται τώρα είναι να ζητήσει συγγνώμη για την "αστοχία" του, για να βαφτίσουμε έτσι το χονδροειδές ατόπημά του...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr