stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Perifereia Karalis 1Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, ημέρα που είναι... Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αλέξ. Καχριμάνης, με απόφασή του χρηματοδότησε τη μεγάλη γαλακτοβιομηχανία "Καράλης" κοντά στην Άρτα, με 144.435 ευρώ!
Ο προσχηματικός λόγος δήθεν για... ερευνητικό έργο σχετικά με το τυρί, στην πραγματικότητα όμως για την παραγωγή και προώθηση του τυριού των... βλάχων - όπως λέει ο Καράλης - "Κασκαβάλι"!
Μάλιστα δε ο κ. Καχριμάνης το εντάσσει, λέει, στο πρόγραμμα... "ο δρόμος του τυριού από την Πίνδο στον κόσμο" , καταβάλλοντας ήδη το 40% της χρηματοδότησης, ήτοι 57.774 ευρώ!
Η απόφαση αποτελεί πρόκληση και μάλιστα λίγο πριν από τις εκλογές. Πολύ δε περισσότερο όταν ο απερχόμενος αποκηρύσσει τάχα τις σχέσεις διαπλοκής κι όταν υπάρχει πλήθος μικρών επιχειρήσεων που καινοτομούν, πασχίζοντας με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν.
Perifereia Karalis 2Αυτός, όμως, πιστός στο... δόγμα της στήριξης της "πελατείας" και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος για την άσκηση μιας φαύλης πολιτικής, αδιαφορεί για όλα και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και λίγους "εκλεκτούς".
Α, και μην τολμήσει να πει κλαψουρίζοντας, όπως συνηθίζει, ότι παλεύει για τους κτηνοτρόφους και την παραγωγή τους, διότι δεν είναι αφελείς όπως νομίζει...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version