stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tsipras2Εντάξει είμαστε, μια χαρά... ηλίθιοι! Έτσι μας βλέπει η κυβέρνηση. Έγιναν κάποιες ψευτοδιαμαρτυρίες το Σαββατοκύριακο, τα μέτρα όμως που μας ρημάζουν, ψηφίστηκαν.
Οι διαμαρτυρόμενοι αποσύρθηκαν και πήγαν στα σπίτια τους ικανοποιημένοι. Έκαναν το χρέος τους! Και τώρα ακούμε τις... θριαμβολογίες των εξουσιαστών και επιδιδόμαστε στο προσφιλές σπορ του να βρίζουμε.
Βρίζουμε και τους μουτζώνουμε με τα δυό χέρια. Λάθος, διότι τον εαυτό μας θα πρέπει να φασκελώνουμε. Επειδή ανεχόμαστε όσα γίνονται. Επειδή έχουμε αφεθεί στην μοίρα μας. Έχουμε υποταχθεί μια χαρά.
Βεβαίως μας είχαν προετοιμάσει για αυτό. Μας έδιναν κάθε μέρα ισχυρές δόσεις τρόμου! Δοκίμασαν με επιτυχία ομολογουμένως το περίφημο δόγμα... "σόκ του τρόμου". Και εμείς υπήρξαμε καλοί δέκτες. Γίναμε... αρνάκια!
Το βλέπετε; Δεν κουνιέται φύλλο, με την κυβέρνηση, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να πανηγυρίζουν ότι επέτυχαν μια καλή συμφωνία για το καλό μας! Μία συμφωνία με εφιαλτικά μέτρα, που δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο.
Να το θυμάστε, η Ελλάδα σβήνει και εμείς όλοι συμπεριφερόμαστε ως ευτυχείς ανόητοι. Οπότε καλά να πάθουμε και δεν θα διστάσουμε να ανακράξουμε: Τσίπρα βάλε κι άλλους φόρους! Όσους περισσότερους μπορείς. Θα σε βρίζουμε, αλλά ξέρεις εσύ, στά αρχ@&@α σου... Κάνε ό,τι θέλεις μέχρι που, αναγκαστικά,κάποια μέρα θα συμβεί αυτό που απεύχεσαι: ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Και αυτό διότι θα έχουμε διαπιστώσει οι Ελληνες ότι τα χάσαμε όλα, εν ονόματι του Αριστερού... "αφηγήματος"!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr