stoTapsi

A+ A A-

* Η Περιφέρεια χάνει και οι Ηπειρώτες πληρώνουμε.
* Αποφεύγει ο Πρόεδρος Εφετών να ορίσει συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου επί ένα χρόνο και πλέον!

Του Κώστα Δ. Καλτσή

Kaxrimanis perifereiaΕξακολουθεί να σαρώνει τις απευθείας αναθέσεις νομικών υποθέσεων στην Περιφέρεια Ηπείρου, η γνωστή δικηγόρος των Αθηνών κ.Γεωργία Τατάγια  κι ας υπάρχει οργανωμένη νομική υπηρεσία.
Αυτές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ...φρέσκες, από τον Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη και τους Αντιπεριφερειάρχες Αρτας κ.Ψαθά και Πρέβεζας κ.Ιωάννου. Κύριο χαρακτηριστικό των περισσοτέρων είναι ότι αφορούν εφέσεις, προσφυγές και αναιρέσεις επί δικαστικών αποφάσεων, που θα πει ότι πρωτοδίκως ή στο Εφετείο  «χάθηκαν τα αυγά και τα καλάθια»- όπως άλλωστε συμβαίνει πολύ συχνά και χωρίς απαραιτήτως να φταίει ο δικηγόρος.

Αλλά αυτά δεν έχουν και τόση σημασία, παρ ότι οι υποθέσεις που της αναθέτει η Περιφέρεια μας αφορούν όλους και τα χρήματα που δαπανώνται είναι όλων των Ηπειρωτών- και βεβαίως αν επρόκειτο για υπόθεση μεταξύ ιδιωτών ουδείς ψόγος.

Φυσικά προέχει η κ.Τατάγια να είναι καλά, δεδομένου ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του κ.Καχριμάνη και κάτι ως προστατευόμενο είδος.

Ασφαλώς και νοιαζόμαστε, αφού με εξώδικα μας καθιστά υπεύθυνους για ό,τι της συμβεί κι ας μας καταγγέλλει πως όσα γράφουμε βρίσκονται ..εκτός Συνταγματικής Τάξης και μέσω αυτών ...αμφισβητούμε το Πολίτευμα!

Άντε και σε άλλα με υγεία όμως....

Tatagia anathesisΌπως με υγεία, υπενθυμίζουμε, εισέπραξε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας (αριθμ. 2/101/20-1-2021) 64.000 ευρώ ως διαφορές από οφειλόμενα των ετών από 2012 έως και 2020, άλλες 24.000 ευρώ για να διαβάζει τα έγγραφα που φτάνουν στην Περιφέρεια, 3.000 ευρώπουλα για να λέει στις Τεχνικές Υπηρεσίες τι να κάνουν σε περίπτωση  επιβολής κατάσχεσης εις χείρας τρίτου, ως τα στελέχη της να μη γνωρίζουν και πάει λέγοντας.

Να είναι καλά η γυναίκα και να προσεύχεται να μη χάσει στις εκλογές ο κ.Καχριμάνης, για τον οποίον αγωνίζεται με πάθος και ξεπερνώντας τα όρια.

Έχουμε όμως προς το παρόν μιά (από τις πολλές...) απορία:

* Ο κ.Καχριμάνης και τα μέλη (πλην ενός) της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, παραπέμφθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις αναθέσεις στην κ.Τατάγια, ύστερα από ρεπορτάζ και καταγγελία της κ.Ελένης Καραπάνου- Λίγκα (Τύπος Ηπείρου).

Για ποιό λόγο ο Πρόεδρος των Εφετών, που προεδρεύει του Πειθαρχικού Συμβουλίου, δεν καλεί σε συνεδρίαση εδώ και ένα χρόνο, ώστε να αποφασίσει αν θα τιμωρηθεί ή όχι;

Ακολουθούν οι αποφάσεις:
Tatagia 1Tatagia 2Tatagia 3Tatagia 4Tatagia 5Tatagia 6

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr