stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

Tzafeas KostasΤο έκανε πάλι το "θαύμα" του ο περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης, ο επονομαζόμενος και Μέγας Αλέξανδρος ο Μικρός. Εκτός από τους άλλους δήμους που έβαλε το χεράκι του δεν μπορούσε να μην παρέμβει και στην πατρίδα του, το Μέτσοβο. Ανέτρεψε τον νυν δήμαρχο κ. Τσομπίκο και στη θέση του επιλέχθηκε ο κ. Κώστας Τζαφέας, στο συνδυασμό του οποίου συμμετείχε στενός συγγενής του κ. Καχριμάνη.

Ο κ. Τζαφέας είχε διατελέσει και στο παρελθόν δήμαρχος, αλλά εκείνη η περίοδος χαρακτηρίστηκε από μια σειρά γεγονότων που δεν είχαν καμία σχέση με τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση.

Ενδεικτικό είναι το σκάνδαλο με τα ευζωνικά δίκτυα, "έργο" που κόστισε περί τις 250.000 ευρώ, παραλήφτηκε χωρίς ποτέ να είχε ολοκληρωθεί και τώρα ο δήμος Μετσόβου καλείται να επιστρέψει τα χρήματα στο ΕΣΠΑ και ενώ η δημοτική αρχή του κ. Τσομπίκου παρέπεμψε την υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Σε αυτό είχε εμπλοκή και ο σύζυγος της κόρης του κ. Καχριμάνη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τότε κ. Σπύρος Μπαλαμπέκος. Προφανώς ήταν ένα εκ των ισχυρών κινήτρων για τον κ. Καχρομάνη να στηρίξει τον κ. Τζαφέα, ο οποίος του είχε παράσχει κάλυψη σε καραμπινάτες παρανομίες που διαπράχθηκαν όταν ήταν δήμαρχος Μετσόβου παλαιότερα.

Αυτά σε πρώτη φάση και όλος ο χρόνος μπροστά μας για να ξετυλίξομε το κουβάρι με την ησυχία μας.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr